harry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam komp w podpisie padl :( Mam okazje kupic od kumpla: Athlon XP 2000+, 256 ddr RAM KT 333, GeForce 4 MX 440, Dysk SEAGATE Baracuda 6 40 GB, Płyta glowna GigaByte KT333,CDrom LG 52x + obudowa. Kumpel kupil go za 1800zl i jest na chodzie ale nie umie sie obslugiwac i nie zna sie na cenach, dlategho tez pytam sie was czy sie oplaca. Za to wszystko chce 1000zl. Oplaca sie?? Ps. Prosze o szybka odpowiedz! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 1000zł to dobra cena, choc o 900zł bym sie targowal. Sprzet bez przyszlosci tj mobo, pamiec do wymiany w przyszlosci i to od razu za jednym zamachem. Z Twojego podpisu zostaw nagrywarke i grafe ktora jest 2x lepsza od tego gf4mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mam okazje kupic od kumpla: Athlon XP 2000+, 256 ddr RAM KT 333, GeForce 4 MX 440, Dysk SEAGATE Baracuda 6 40 GB, Płyta glowna GigaByte KT333,CDrom LG 52x + obudowa. Kumpel kupil go za 1800zl8O Przecież to rozbój w biały dzień. Może lepiej rozejżyj się za jakąś maszyną w komisach.Lepiej na tym wyjdziesz ------------------------------------------------------------------------ Sorry za zamieszanie cena może być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 walker3d, czy ty kufa umiesz czytac? nie wydaje mi sie. targuj za 900zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hehe dałem ciała (nie doczytalem) . Na swoje usprawiedliwienie moge napisać że co mnie interesuje ile koleś dał za niego , ważne jest ile chce więc nie wiem po co wogóle jest ta pierwsza cena podana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 900 przywoita cena ale tak btw nie ten dzial :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 no sprubuje sie targowac do 900, ale watpie, a 100 w te czy we wte to chyba nie az taka wielka roznica, a poza tym ojciec placi :D Ps. Czyli ogolem sie polaca to kupic?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 tak ogolem to bierz. o ile nie grasz, nie obrabiasz grafiki itp. to ci spokojnie straczy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 nieh wezmie za 900 ale powie ze nie chce grafy i sprawa zalatwiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wlasnie ten nowy komp ktorego kupie bedzie mi sluzyl glownie do grania, a grafa zostaje i nagrywarka i cdrom tez :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 moze sobie kup konsole Xboxa albo ps2 powaznie mowie. zagrasz sobie w wiecej gier niz na tym kompie przmysl to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 hehe z moich znajomych nie znam nikogo kto ma konsole, a nie wiem skad bym bral gry, a orginalow nie bede kupowal! wiec konsola odpada, a komp jest COOL :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 bierz za 900zł. zostaw, hdd, cd-rom, i grafe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 nie wiem w jakim stopniu padł stary, ale jak się nadaje to ze starego grafa i nagrywara, potem bierzesz nowego bez grafy i masz bajki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 w starym dysk niestety tez poszedl, a grafe i cdromy wezme do nowergo i bedzie BAJKA :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Niech zgadne w Twoim zasilacz strzelił ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam. Z tym kompem juz nie aktualne. Poszedl do innego zyda, a poza tym w moim jednak padl sam dysk, wiec bede teraz musial zakupic nowy dysk, narazie mam zastepczy 2.5 GB :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...