snc Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Chyba dx7, ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zainstaluj sobie programik AIDA32. Nie będziesz musiał zadawać wieluuuuuu tego typu pytań. A wogóle to po co ci to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 No fajnie tylko ze ja nie mam gf2mx wiec wiele instalaja tego programu mi nie da. Potrzebne mi to bo sie klocilem z kumplem i chcem wiedzec kto mial racje(ja mowilem ze dx7 on ze dx8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 na pewno dx 7 wiem bo mam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 DX7 :wink: ( MX400 rulezz 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 No to tak myslalem:) A teraz mam inne pytanie:> Gf4mx to tez dx7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 smutne .. ale tez :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...