crusader Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja nie moge za nic skonfigurowac mojego joya Wingman attack 2, jak dam na device: joypad to nie dzialaja mi w ogole osie zeby skonfigurowac np skrecanie samolotem lub przepostnica :( Dzialaja jedynie przyciski :[ Jak dam na klawiature to tez nie dzialaja osie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja nie moge za nic skonfigurowac mojego joya Wingman attack 2, jak dam na device: joypad to nie dzialaja mi w ogole osie zeby skonfigurowac np skrecanie samolotem lub przepostnica :( Dzialaja jedynie przyciski :[ Jak dam na klawiature to tez nie dzialaja osie spróbuj na tym forum w dziale Software & Hardware. sporo tam maniaków od latania, ktoś powinien ci pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Czy będzie się dało płynnie grać w Lock On na komputerze podobnym jak w sygnaturce, ale z Geforcem 6200A 64bit?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Gralem w to dawno temu na 9550 i nie bylo wiekszych problemow, chyba 6200a to porownywalna kupa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Będzie śmigać spokojnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 mógłby ktoś przedstawić jakis krótki samouczek latania sprzetami :) tutoriale sa dosc czasochlonne a ja mam duza ochote sobie polatac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Jednak pozostań przy tutorialach, bo nic lepszego na razie nie wymyślili. Jeden dzień ci to zajmie, ale potem będziesz miał o wiele większą wiedzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) mógłby ktoś przedstawić jakis krótki samouczek latania sprzetami :) tutoriale sa dosc czasochlonne a ja mam duza ochote sobie polatac Tutoriale dość czasochłonne...? :P To naucz się klawiszologii spisanej na 3 kartkach A4 na pamięć :P Chbya do Falcon'a taką miałem, to jest prawdziwy symulator, a grzebanie w klawiszologii i do tego w manualu (na hmm...300stron? :D) to jest dopiero zabawa ;] Latanie później to już czysta formalność :D Edytowane 23 Listopada 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) @crusader Zadaj jakieś konkretne pytanie i podaj wersje gry, to coś postaram się poradzić. Koledzy mają rację, cała zabawa w symulacje to nauka klawiszologii i rozpracowywanie, to nie jest szybka strzelanka. Pomimo, że w LO naprawdę klawiszologia jest prosta to i tak się jej musisz nauczyć. Jak trochę polatasz, to sam zobaczysz, że używasz tylko kilku klawiszy. Tylko na początku tak strasznie wygląda :P Falcon to inna bajka, to jest symulator awioniki i tam bez znajomości manuala F16 nie oderwiesz się od pasa, a co dopiero latać ;]. Edytowane 23 Listopada 2007 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 juz obejrzalem wiekszosc tutoriali dot. lotu, teraz zostalo uzbrojenie, mama nadzieje ze obsluga rakiet czy dzialka wyglada tak samo we wszystkich samolotach :) co do sterowania to podobaja mi sie tego typu gry gdzie nie gra sie tylko 3 klawiszami :)(f-22 lightning - chociaz i tak super gra:), istnieja jakies dodatki do gry? Jakiego joya polecacie o poztywynym(czyt. do 70-80zł) stosunku cena/wydajnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 juz obejrzalem wiekszosc tutoriali dot. lotu, teraz zostalo uzbrojenie, mama nadzieje ze obsluga rakiet czy dzialka wyglada tak samo we wszystkich samolotach :) co do sterowania to podobaja mi sie tego typu gry gdzie nie gra sie tylko 3 klawiszami :)(f-22 lightning - chociaz i tak super gra:), istnieja jakies dodatki do gry? Jakiego joya polecacie o poztywynym(czyt. do 70-80zł) stosunku cena/wydajnosc? Dodatek: LockOn: Flaming Cliffs http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=9&am...ist&lang=en Ja mam juz kilka lat joya od MS - sidewinder precision 2, mozesz zapolowac na wersje z ff, ale to juz za troche wiecej kasy, joy nie do zdarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Ewentualnie Saitek jakiś. Łukiem omijaj Logitecha ;) Co do uzbrojenia to we wszystkich mosolotach rosyjskich bedzie to wyglądąło tak samo, nie licząc Su25 oraz Su25T. Podobnie jest w zachodnich zabawkach, jak opanujesz F15 to i A10 sobie poradzisz. Edytowane 25 Listopada 2007 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...