ptaku666 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Mam karte dzwiekowe ESS Solo 3D pod win 98 chodziła dobrze. Gdy zmieniłem system na XP to gdy włączam np. mp3 chodzi dobrze ale gdy zaczynam np chodzic w trakcie po internecie czy otwierac okna to dzwiek zwalnia i zaczyna charczec. Próbowałem juz z różnymi sterownikami i nic nie dało, zawsze jest to samo. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 miałem ten sam problem w iwn 2000 i XP , dzwiek mi zwalnial , jakbym zatrzymywal "czarna plytę" , teraz to znikło i jednynie czasmi dzwieku nie słychać , ale chociaz nie zwalnia. Próbowałem z muza zintegrowaną Ac'97 i zewnętrzną fm 801 i to samo... Płyta to soltek 75 kav. Kombinowałe z przyśpieszeniem sprzetowym i qpa. Podkręciłem kompa i jakby sie poprawiło , może za mało ramu ?? ile masz ramu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ramu mam wystarczająco 320mb, juz mnie to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia, jesli macie jakies pomysło to piszcie. Bede bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Jezeli problem wystepuje podczas korzystania dodatkowo z CD to jest to wina ustawionego PIOdla CD-ROMu. Zmien na DMA i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Jezeli problem wystepuje podczas korzystania dodatkowo z CD to jest to wina ustawionego PIOdla CD-ROMu. Zmien na DMA i bedzie git. a jak cd rom nie obsluguje dma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 To nie to w windzie XP odrazu jest ustawiony tryb DMA dla wszystkich urzadzen, przyczyna jest inna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...