Khunu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Cały czas się nad tym zastanawiam, bo mam lekko zmodyfikowaną budę, w środku niebieską katodę i ona świeci nawet dość jasno, a z tego co patrzę po zdjęciach to z oświetleniem można jeszcze 100x lepsze rzeczy robić. Pytanie moje kieruję do posiadaczy obódów z pleksi: Czy one na dłuższą metę nie rażą was po oczach jak siedzicie przy kompie troszke dłużej w nocy? Jak to faktycznie jest? Jak oglądacie np. film na kompie to gasicie oświetlenie czy jak? Pytanie może być dziwne ale być może zadecyduje o tym jaką kupię obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 to otwórz sobie pudełko i posiedz cały wieczór przed kompem, zobacz ze 2 filmy i bedziesz wiedział czy razi czy nie. PS zawsze mozna ubrac okulary ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mnie tam nie razi ale przy ogladaniu filmu katody OFF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 to otwórz sobie pudełko i posiedz cały wieczór przed kompem, zobacz ze 2 filmy i bedziesz wiedział czy razi czy nie. PS zawsze mozna ubrac okulary ;P nono kazik :D Ciebie razi swiatlo xiezyca w nocy a co dopiero katody 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 rozumisz.... jakie siwatło ksiezyca? daj mie cynk :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...