Leonidas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mam problem. Po uruchomieniu niektórych gier np Prince of persia Sands of time albo Silent hill 3 co jakiś czas słychać trzaski dobiegające z głośników próbowałem różnych wersji sterowników (chyba wszystkich bo creative nie wydaje ich zbyt wiele) zainstalowałem najnowsze stery do nforce wersja 3.13 i nic to nie dało. Dodam, że sprawdziłem dźwięk zintegrowany na tej płycie i żadnych trzasków nie słychać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mam taki sam sprzęt i nie mam problemu. Może przełóż karte do innego PCI. Może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 może to jest wina tych gierek bo na innych tych trzasków nie ma. Kartę próbowałem wsadzeć do różnych gniazd - zero efektu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 mialem taki sam problem tylko na wbudowanej dziwiekowce i okzalo sie ze to przez kodeki (mialem zainstalowany nimo codec pack) jak go odinstalowalem to jest ok?!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksyho Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 link: http://www.georgebreese.com/net/software/#CREATIVE pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...