lukas666 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 PŁYTA PROCOMP N2PAP-ULTRA NFORCE2 SOCA DŹWIĘK taka sobie plytka do kupienia jest za jakies 260 zl, wiem ze na pewno ma zmiane mnoznika i fsb w biosie, dual ddr ale nie wiem czy ma zmiane napiec w biosie, wie ktos cos moze na ten temat czy sa napiecia w biosie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Znając dotychczasowe osiągnięcia Procompa ( czyli JetWay ) nie ładowałbym się w ten sprzęt. Miałem doczynienia z tą marką można powiedzieć na co dzień i nie jest to wydajna platforma. Za niewiele większą kasę można kupić cos lepszego. Naprawde sporo przewinęło się tego przez moje ręce, dwa lata pracy w hurtowni i sporo przeprowadzonych testów na mobo tego producenta. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 A ja kupiłem płyte Jetwey Kocab jest na nFORCE z grafiką dual DDR ma zmiane mnożnika napięcia proca i pamięci oraz FSB z poziomu biosu.Chodzi na niej duron 1600MHz9(odblokowny cache 256) na mnożniku 12.5 przy fsb 166MHz wszystko stabilnie.Komp służy do pracy(internet filmy itp).Ma nawet sledzia z wyjsciem TV Kosztowała mnie 500zł a te kilka procent wydajności mniej od płyt ABIT ASUS ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...