eon007 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hmm bo to ze sa na kosciach twinMOS to nie znaczy ze podrobki odrazu. Jak juz mowilem mi dziala wszystko ok. Ale skoro nie dzialaja na standardowych ustawieniach to reklamujcie bo to jest normalne wprowadzenie klienta w blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 pewnie że to wprowadzanie klienta w błąd tym bardzje ze jak ja kupowałem to na stronce pisało ze sa na kościach M-Tec ba nawet maila wysłałem zeby sie upewnic czy fktycznie sa na tych kosciach a oni mi to potwierdzili a później taki zonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja tam mam te kingmaxiki co z podpisu i w sumie nie ma tragedii. Narazie wiem, że chodzą do 450MHz przy 2.9V(narazie się wygrzewają, pewnie pójda wiecej później gdyż poprzednie jak mi się wygrzały to dociągnąłem do 460MHz bez błędów w memtest). Timingi 11-3-3-2.5. Najniższe uzyskane 7-3-2-2 przy 200MHz(więcej po prostu nie próbowałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 no oddali mi kase za ram faktycznie był kopniety. Nie weicie czy na WGK są jeszcze takie TwinMosy do kupienia albo jakies kingstony hyperX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssAssin Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 WITAM WSZYSTKICH!!! Mam wielka prosbe modernizuje w najblizszych dniach kompa wybralem takie czesci athlon2200+xp , msi K7N2 DELTA-L(nForce2) ale mam problem co do doboru pamieci>> moge wziac od kumpla nowe kingmaxy 512MB(400MHz) za 220zl albo w sklepie za podobna cene wziac kingstony ale 256MB ram!!! Musze nadmienic iz na razie nie skorzystam z blogoslawienstw duala :P bo nie starczy mi kasy :( !!! Bardzo prosze o szybka odpowiedz bo zalezy mi na czasie!!! Nie chcialem zakladac nowego tematu a wtym w sumie nikt sie nie wypowiedzial wystaerczajaco o kingmaxach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Coś za dużo tych walniętych twinmosów Ja kupiłem te Twinmosy 512 mb pc 3200 na kościach twinmos. Powiem jedno - badziewie jakich mało. Mam zamiar je reklamować w komputroniku. Na ustawieniach SPD czyli 400 mhz ddr i timingach 8-3-3-2,5 co chwila wyskakuje mi do windy z każdej gry albo 3dmarka. Memtest pokazał 85 błędów po jednym przebiegu. Chyba żeczywiście są jakież badziewne podróbki. Będę chciał je wymienić za dopłatą na Geile pc 3200 za ok 430 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Tu macie linki do testów pamięci m.in KINGMAX: http://www.amdboard.com/ddr433.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 witajcie mam okazje wybrac sobie pamięci stąd http://www.allstarshop.com/shop/subsection...64U5SBFLAUAFQJD no i teraz kwestia czy 2 x Corsair 512MB DDR400 PC3200 CL2 (2-3-3-6-T1) DIMM czy Kingston HyperX 1GB KIT DDR400 PC3200 CL2 (2-2-2) DIMM nie zakładam nowego tematu bo na tym samym polega co ten :) prosze o pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...