robak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Panowie. Mam taki mały problem. Mam zainstalowanego Windowsa XP Home. Wszystko pięknie chodzi tylko od czasu do czasu gdy np. chcę zamknąć jakąś aplikację na moment znikają wszystkie ikony wraz z paskiem z pulpitu po czym wszystko znów się pojawia i jest ok. Ale niepokoi mnie to i nie mogę znaleźć przyczyny. Czasami wraz z takim chwilowym zniknięciem zamyka mi otwartą stronkę. Dodam że wcześniej miałem Windows XP Professional i problem ten nie występował. Pozdrawiam Mój config. : Epox 8RDA3G, Athlon2500+Barton, 2x256MB Twin Mos, GF3 Ti200, WD 80GB +120GB, Chieftec 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 jakis blab IE sie robi i dlatego wszystko zanika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja w XP Pro ciągle mam pady explorera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja mam PLUG'a do IE o nazwie SLIMBROWSER i nie mam padów i przegladarka chodzi o wiele szybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Przecież on mówi o padach explorera, a nie Internet Explorera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ciekawe od czego to zależy. Miałem normalnego XP Pro i wszystko było ok. Zachciało mi się orginalnego XP Home i od razu takie sztuczki 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Hehe - dobre!! Ciekawe co miałeś na myśli pisząc ".....Miałem normalnego XP Pro i wszystko było ok. Zachciało mi się orginalnego XP Home...." czyżby ten "normalny" XP Pro nie był oryginalny......??? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Probowales przeinstalowac system? Zaloze sie, ze przyczyna lezy po stronie posiadanego oprogramowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 zrobię to. teraz podejrzewam dętki Nvidii. Te najnowsze 53.03. Sprzętowo musi być w porządku bo 2 lata jechałem na XP Pro i nie było żadnych problemów. Co ciekawe to były 2 lata bez żadnych reinstalacji i przywracań systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mi czasem się dzieje też tak, a mam WinXP Pro, więc to raczej nie jest wina wersji Windowsa (Pro czy Home) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...