lbobek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam do Was jedno pytanie. Slyszalem,ze bez specjalnej latki na windowsa, Win XP co chwile wylacza siec ( LAN, Internet, GG, p2p ). Czy to prawda i jezeli tak, to jaka latke trzeba sciagnac ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 co?!!??!?! Może ci chodzi o mblastera? on nie wyłancza sieci ale gdy jesteś podłączony do netu to restartuje kompa. http://error.xp.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 donio --> co?!!??!?! Może ci chodzi o mblastera? on nie wyłancza sieci ale gdy jesteś podłączony do netu to restartuje kompa. 1)hehe Doniu, mblastera usunalem jakies 3 tygodnie temu :P 2)Rozmawialem dzis z moim providerem,i on mi mowil, iz slyszal o czyms takim, ze Win XP co jakis czas wylacza siec. Mam stale lacze osiedlowe, jak nie mam neta nie mam pinga do serwa, a jak wylaczy mi sie net i siec wewn w tej dziwny sposob, ping do serwa mam... Mowil rownie, ze jest jakas latka czy cos na to... ale ja im nie wieze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja pierwsze słysze o takim czymś. Może jakiś tweakowiec będzie wiedział.... pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 jade na xp'eku juz dosc dluuuugi okres ( jak zreszta wiekszosc tweakowcow) i zadnych takich problemow nie ma ... moze to jakas sciema jak z tymi nalotami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 W XP nie występuje taki problem. Nie ma problemu, nie ma łatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ibobek: a niemasz czasem NEO+ ?? Szłyszałem że XP na NEO+ potrafi takie akcje robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Dzieki Panowie za pomoc. Nie mam NEO ani NEO+ ani AUTOCOMU ani CHELLO :( Mam glupia siec osiedlawa ktora musze zmienic :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 No z Neo dziwne rzeczy sie czasami dzieja :? :/ Pozatym to system chodzi ok z siecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...