Gość Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Jak w temacie gdzie przechowuje ściągnięte maile? Sprawa dość pilna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Hell'ou. Opcje --> Konserwacja - w tej zakładce jest coś takiego jak "Folder magazynu". To pod WinXP i OE6 pod Win98 i OE 5.0 nie pamiętam czy było tak samo ;) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ... pod Win98 i OE 5.0 nie pamiętam czy było tak samo... tak samo Narzedzia -> Opcje -> Konserwacja ... domyslnie C:WINDOWSDane aplikacjiIdentities{tutaj rozne cyferki}MicrosoftOutlook Express w plikach skrzynka nadawcza.dbx i skrzynka odbiorcza.dbx o ile pamietam albo tez elementy wyslane.dbx - choc to moze tylko dla grup newsowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 w plikach skrzynka nadawcza.dbx i skrzynka odbiorcza.dbx o ile pamietam albo tez elementy wyslane.dbx - choc to moze tylko dla grup newsowych Skrzynka odbiorcza - zgadza się - skrzynka nadawcza - opróżniana jest zaraz po wysłaniu e-maila - elemnety wysłane - tam przechowywane są wszystkie m@ile, które wysłałeś. Update: Co do grup newsowych to z tym nie wiem jak jest bo nie używam. POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ...Update: Co do grup newsowych to z tym nie wiem jak jest bo nie używam... a ja na odwrot - uzywam go tylko do grup newsowych (przywyczajenie) bo do poczty to "nietoperka" bo OE to jedna wielka dziura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ...do poczty to "nietoperka" bo OE to jedna wielka dziura :P... Próbowałem kiedyś "nietoperka", ale jakoś mi nie podszedł - może jeszcze raz spróbuje...... :wink: Z drugiej strony jakby na to nie popatrzył to cały Windows to jedna wielka dziura - nie tylko OE :P POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...