lspider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Gdzie można kupić paste do polerowania miedzi? Szukałem już wielu sklepach (obi, z częściami samochodowymi, jubiler,...) i znalazłem tylko w 4max'e za 4zł. Cena dobra, ale jak dojdą koszty przesyłki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Idz tak jak ja do pierwszego lepszego zakladu grawerskiego i za darmo wypoleruja ci taka plytke... a za gwintowanie otworkow to zlotowke zaplacilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a do czyszczenia pasta kiwi do miedzi/mosiadzu - polecam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Posty zostały wydzielone z innego wątku. Nauczcie się pisać na temat. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...