PoGo Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ludzia czy ta kamera jest naprawde tak gów***** czy ja mam cos porozwalane w driverach albo co (bo troche z tym walczyłem). Zdjęcia są obleśnie słabej jakości, nie mówiąc już o filmach. Pomijając niską rozdzielczośc 320x240, ale tam jakieś paski lataja, jakby zakłócenia były :] btw fotka jest prawieże identycznej jakości jak oryginał, nawet lepiej wygląda bo sie te smieszne linnie sie rozmyły. Widać szczegolnie na scianie. http://www.pogo.friko.pl ostrość też dopasowałem :] W sumie spodziewalem sie ze taki szajs bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 prezent od tepsy kamera internetowa na swieta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 co wy sie czepiacie oni ta kamerke dobra do jakosci lacza:)) po prostu jak by byla leprza jkaosc to by neo nie dala rady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 To chyba było by lepiej wziąć tą grę "Call of Duty" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 widzialem kamerki o gorszej jakosci np TWINKLE za 80zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 jak na moj gust t jakosc odpowiednia jak na slaba kamere internetowa nie jest az tak zle. I pamienitaj ze taki webcm tonie jest cyfrowka od SONY :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 A ja bym nie wiedział co wybrać :) Kamerka szajs więc odpada...Jak mam neo to gre mogę sobie przez eMule ściągnąć więc też odpada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 A ja bym nie wiedział co wybrać :) Kamerka szajs więc odpada...Jak mam neo to gre mogę sobie przez eMule ściągnąć więc też odpada :)tylko ze sobie w sieci bez klucza nie pograsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 No w sumie racja...Ale to przez to, że nie gram przez neta, a po LANIE to można kilka kluczy ściągnąć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 a no słodko :D dzieki Ci tepso za to wszysko co przeszedlem aby to neo miec zalozone ten prezent mnie stanowczo nie zadowala historia byla dosc dluga ale najlepszy byl motyw jak poszedlem odebrac neo, a tu kartka na drzwiach "telepunkt nieczynny z powodu kradziezy" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ciekawe co im skradziono, pewnie te kamerki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 jak kcesz uzyskac lepsza jakosc, to sciagnij sobie soft logitecha (moze bedzie dzialac i w sumie powinno i ustawiaj webcam w dobrym oswietleniu, wtedy uzyskasz naprawde niezle fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 hej to labtec to oem logitecha -> spodziewal bym sie lepszej jakosci! chyba ze to specjlna edycja dla TP S.A :-) na święta heh ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 hej to labtec to oem logitecha -> spodziewal bym sie lepszej jakosci! chyba ze to specjlna edycja dla TP S.A :-) na święta heh ;-) Sugerujesz, że TP S.A. dostała te kamerki w wersji specjalnej (czyt.z wadami) za darmo od naszych zachodnich sąsiadów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 na zachodzie czytaja wlasnie takie fora, jak jezdza po TP!@#^%(#^%(^%@#!(&^$#(&^%$ i widza,ze TP@$&^ mozna cos wcisnac wiec daja kamerki z trzeciego sortu :) Mogles wziac gre :D Ale to zdjecie nie jest AZ takie zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Sprzedaj, ją jakiemuś lamerowi-wróżbicie za 1000zł i powiedz, że to do sprawdzania aury :D Ps Wiesz, że białą mają tylko "najczystsi" ludzie...zostałes wybrany... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 jak kcesz uzyskac lepsza jakosc, to sciagnij sobie soft logitecha (moze bedzie dzialac i w sumie powinno i ustawiaj webcam w dobrym oswietleniu, wtedy uzyskasz naprawde niezle fotki :D zlookalem na strone logitecha ale tam maja tyle kamer ze nie wiem ktora, chyba quickcam web, co nie ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 http://www.pogo.friko.pl Ty zawsze tak wygladzasz, czy to wina kamerki? :wink: True, true - CoD trzeba było brać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 mechl!k, nie wszyscy sa takimi pakerami jak ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wkleiłem bardziej gangsterskie foto : DDDD co jest leszcze ? :wink: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wkleiłem bardziej gangsterskie foto : DDDD co jest leszcze ? :wink: ;) Nie no..... zacząłem się bać..... 8) Jednak kamerka dupna - jakoś ręke Ci powiększa.... :wink: mechl!k, nie wszyscy sa takimi pakerami jak ty ;)True, true, ale PoGo też próbuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wkleiłem bardziej gangsterskie foto : DDDD co jest leszcze ? :wink: ;) Nie no..... zacząłem się bać..... 8) Jednak kamerka dupna - jakoś ręke Ci powiększa.... :wink: mechl!k, nie wszyscy sa takimi pakerami jak ty ;)True, true, ale PoGo też próbuje :wink::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Hi, mam ten shit i win. server 2003, kamera nie dziala! Sterowniki nowe zainstalowalem, prosto od producenta. Powlanczalem wszystkie opcje w services.msc co do aparatow, kamer itp. Shit nadal nie dziala :!: :?: Help 8) HWDTpSa. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 OT LOL -> sprubuj sie polaczyc za 15 minut - tpsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...