Tonic Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 .. na jutro i pojutrze, jakie są :?: (jeśli w ogóle będzie otwarta ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 W soboty i niedziele 7:00 - 14:00 (8:00 - 13:00 później wszyscy się zmywają) W między świetami i sylwestrem to raczej trudno powiedzieć Wesołych Świat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wesołych świąt ;) To jest giełda przy Stodole, a ja pytam o taką podziemną giełdę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Przecież to zależy indywidualnie od każdego sklepu. Zadzwoń i popytaj. http://wge.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wesołych świąt ;) To jest giełda przy Stodole, a ja pytam o taką podziemną giełdę :) W podziemiach pon - pt 10:00 18:00 sb (tylko) 11:00-17:00 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ech. Grimlock: przeczytaj pierwszy post: przecież chodzi o święta. Poza tym tak jak mówiłem: godziny otwarcia zależą od sklepu. Przeważnie większość się zamyka o 18. Ale na przykład taki 'Piekarz' już o 17 z kluczem w zamku czeka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Grimlock - już się dowiedziałem,ale dzięki ;) ParanoiK - dzięki, pomogło mi :) Zadzowniłem do biura, oto rezultaty : - jutro : normalne godziny (czyli mniej więcej 8-17) - pojutrze (Wigilia) : normalna godzina otwarcia,a zakończenia trochę wcześniej, myślę, że mniej więcej do 14-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ech. Grimlock: przeczytaj pierwszy post: przecież chodzi o święta. Poza tym tak jak mówiłem: godziny otwarcia zależą od sklepu. Przeważnie większość się zamyka o 18. Ale na przykład taki 'Piekarz' już o 17 z kluczem w zamku czeka ;] Na przeciwko TD-RAM jest taki sklepik z produktami Thermaltake'a i Zalmana. Kiedy ta nie przejdę t ojest zamknięte. :wink: Więc to różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Z tego co pamiętam oni do 17.30 byli otwarci. Swoją drogą mieli fajne wiatraki - turbiny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...