MarkoB Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Na pewnej witrynie pojawil sie program za pomoca ktorego mozna oszukiwac wyniki w 3dmarku i nie tylko np wylaczajac textury i rendering ja na swoim radeonie 8500 mialem okolo 25000 ciekawe ile takich lipnych wynikow jest na Madonion Link do pliku http://www.tommti-systems.com/main-Dateien...nalyzer-v15.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Już o takich programach było trochę czasu temu.Poszukałbyś to byś znalazł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Stare i niejare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Stare i niejare :) hehe przekroczyles 2000 postow hehe "uzalezniony uczestnik" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Stare i niejare :) hehe przekroczyles 2000 postow hehe "uzalezniony uczestnik" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chcialem zobaczyc co bedzie po 2000 i przeoczylem :P:P:P Teraz juz wiem ale dopiero jak mi zwrociles uwage przy 2005. No teraz juz 2006 (jak pisalem posta) :) Tak nawiasem mowiac to badziewny ten ranking :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ciekawe co jest dalej ? Wariat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ciekawe co jest dalej ? Wariat ? po 10000 dostaje bloka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ciekawe co jest dalej ? Wariat ? po 10000 dostaje bloka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Niewiem po co komu te programy do oszukiwania... :| Wyniki z 3dMarka (moje) mają główne znaczenie dla mnie... bo to ja sie ciesze ze po podkreceniu procka zminieniu ustawien itp mam ponad 2x wydajniejszego kompa i wiecej pkt od qpla (nie znajacego sie na sprzecie) co ma A xp1600... A jak ktos sie cieszy z oszustwa to jest cep... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No i co z tego że ktoś może mieć PIII 600 i 25000 w 3-D Marku jak ma same lagi. Z tymi punktami to może przesadziłem ale w sumie jak ktoś ma oszukiwać nie będzie sobie dodawał 10% Jestem zagorzałym przeciwnikiem mam 1317 w 3-D Marku 2000 i nie zamierzam oszukiwać kupie lepszą grafe i w tedy będe miał 6x tyle w 2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No dokladnie ja tak mysle ja mam prawie 4000 w 3d marku i to mi wystarcza i tak wsumie duzo jak na moj sprzet ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 dlatego mysle, ze zadne benchmarki nie maja sensu poprostu liczy sie to czy sprzet chodzi dobrze w zastosowaniach do jakich go uzywasz i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ale sprawdzic czy podkrecanie i rozne modyfikacje daja cos mozna sprawdzic dzieki np. 3DM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...