Skocz do zawartości
Gość

oc palomino ciag dalszy problem

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio pisałem tu posta ze krece swojego palomino na wodnym...otóż kilka osob poradzilo mi zebym sie nie cykał i puscił go na 2V (8rda3) i tak zrobiłem wiec odpalam kompa na 2v 10,5x185MHz. whchodzi winda puszczam prime 95 i sobie leci.....i po chwili komp mi sie wyłacza(całkowicie, musze wyciagnac wtyczke od zasilania z kontaktu i wlozyc ja jeszcze raz i potem sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>!!!!!! a bez tego poprostu jakaby przyciski power nie działały!!!! w momencie jak siekomp wylaczyl temp procka byla ok 44 stopnie)wiec ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m go znowu i odrazu odkrecam do moich stabilnych ustawien 173x10,5 vcore 1,8 i zgadnijcie co? komp chodzi narmalnie (3dmark,gierki) ale jak zapuszcze prime95 to czasami (nie zawsze sie wyłancza totalnie ze musze wtyczke wyciagac z kontaktu. Moje pytanie jest takie o co loto ? zasiłka nie wyrabia mam 300W i monit podłaczony oddzielnie, czy moze sobie proca wykonczyłem albo plytke głowna??? PLZ HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka firma? to nie wiem standardowy no name za 40 zeta? do kompa podlaczony jest tylko cdRW hdd(5000 obr/min) i gf3 to nie moze ciagnac 300W ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn bo zasilacze dziela sie na dwie grupy: zasilacze i codegeny itd.( wlasnie za 40zl) i to moze byc przyczyna (raczej jest) odkrec grafe odlacz cdrw flopka i dodakowe wentele i zobacz czy dalej bedzie sie wykaszanial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde gdybym miał asynchro fsb/pci to może tysz bym tak palominkę wykręcił. A zasiłkę musisz mieć dobrą, co by uciągnęła tego proca. JA NA RAZIE NA POWIETRZNYM JESZCZE TROCHU POPRUBUJE< BO KASY NIE MA NA WC. Ale nforce by się przydał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...