yotomeczek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 DFI LanParty B gdzie można kupić w PL ?? Kto jest autoryzowanym dystybutorem ?? Bo ponoć JTT już nie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Hehehe, kolejny napalony na ta plyte tak jak ja - z tego co wiem plyta jest nie do dostania w PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 to pytanie jest niepozbawione pozbawien :] mi tez sie podoba ta plytka. Powedz czemu chcesz znienic NF7 na to DFI. czyzby zagraniczniacy zaczeli an niej mocno meczyc procki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 to pytanie jest niepozbawione pozbawien :] mi tez sie podoba ta plytka. Powedz czemu chcesz znienic NF7 na to DFI. czyzby zagraniczniacy zaczeli an niej mocno meczyc procki?? Dlatego że NF7 2.0 jest skopane ... inaczej chodzą ramy namnożniku x8 inaczej na x10 i jeszcze inaczej na x 11 :( (im wyższ mnożnik tym gorzej :/ ) Poza tym na NF7 xDUCK zrobił fsb 266 synchro w singlu, a na DFI gostek pyknął 266 w dualu ... na DFI padł rekord przepustowości ram na socket A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 i wszystko jasne. wiedzialem, zen ie podba sie Tobnie ze wzgledu na swiecidelka :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...