zip_macieq Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Witam mam taki problem: Tv-Out wydaje sie być sprawny, lecz niemoge w żaden sposub ustawić kolorowego ekranu na telewizorze Telewizor to Grundig 28'. Próbowałem w TvTool 9.5 i na nView. Na karcie Gf4 mx440 . Prordzcie co zrobic jaki program... :oops: THX z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a jakie masz detonatory, ustawiles w nich system pal odpowiedzni dla polski czy moze aktywny jest ntsc, telewizor ile ma lat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 telewizor ma rok a detonatory to 52.16 a niewidziałem odpowiedni dla polski PAL jak coś wiecie to pomużcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Też miałem ten problem, ale z innymi detnatorami zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 U mnie z zadnymi detonatorami nie dziala, sprawdzalem na dwoch telewizorach, uzywalem TV Toola oraz przez Panel sterownikow nVidii. Widze tylko obraz czarno-bialy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 To ja wam powiem jeszcze coś innego. Na swoim gf4mx440(teraz odpoczywa w pudełku) próbowałem na 2 czy nawet 3 telewizorach, przez 2 różne(tzn. takie same kable) i nie zobaczyłem nawet białego tylko sam czarny obraz 8O . I co mi pomogło :?: Pomogła mi zmiana karty na 9500 :twisted: Filmy teraz lepiej mi się ogląda na TV niż na LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...