bbc20000 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 :D Jestem ciekaw o co w tym roku poprosilscie Mikolaja na gwiazdke! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja chcę, żeby moja dziewczyna dostała wielokrotnego orgazmu na sylwestra ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 o dobry humor ;) a przy okazji o radeona 9700 pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 qrde moja mama coś mi kupiła... :) ciekawe co :) niemoge looknąć bo prezent jest w pracy u niej... Narazie dostałem drukarke HP 3650 (miałem juz 1 mikołaja :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja chcę, żeby moja dziewczyna dostała wielokrotnego orgazmu na sylwestra ^_^ a co? w inny dzien, niz sylwester nie udalo ci sie jej do takiegoz doprowadzic?? :D btw...kolejny temat do przechwalek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 O brak malociekawych (aby nie powiedzec brzydko) tematow... jednak widze ze cos Mikolaj sie obija :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Może założyć taki temacik: "Pochwalcie się jak wygląda Wasza choinka :) (mile widziane zdjęcia)" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja tam nic nie chce, ciesze sie z tego co mam i na co sam zapracuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a kto to mikolaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 O święty spokój. O porządek na forum. O inteligencję dla użytkowników. O mniej takich debilnych tematów. O opamiętanie. O szybszy serwer. O więcej czasu. O mniej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja dostane Zalmana ZM80C-HP i bok obudowy do chiefteca z szybą i pewnie cośtam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mi już Św.Mikołaj dał monitor 17 cali Sony Multiscan G200 - lekko używany -ale to akurat wybaczam dla staruszka 8) - zwłaszcza , że wcześniej miałem 15-ke LG :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 O nowy HDD Seagate 160 Gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 O kopa w dupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Do mnie przywędruje chieftec big tower i dremel :twisted: :twisted: :D .Bedzie sie działo .Narazie obmyślam kszatałt okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a gdzie można znaleźć Mikołaja :?: bo nawet nie wiem gdzie te życzenia mam zostawić ani komu je dać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Może założyć taki temacik: "Pochwalcie się jak wygląda Wasza choinka :) (mile widziane zdjęcia)" :D :D :D nie ma sprawy, moja wyglada mniej wiecej jak ta: tylko ze ma znaczek scott'a i czerwone babki :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Święty mikołaj 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja prosilam o zestaw glosnikow Creative'a 5.1 z karta Sb Live ! juz dzis sobie kupilam :devil: ja lubie niespodzianki ale chyba wole sama dopilnowac co mam dostac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Może założyć taki temacik: "Pochwalcie się jak wygląda Wasza choinka :) (mile widziane zdjęcia)" :D :D :D nie ma sprawy, moja wyglada mniej wiecej jak ta: tylko ze ma znaczek scott'a i czerwone babki :D :twisted: troche ci aparat drgnal w lewo ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja zamówiłem katode sumbeama, diody i wiatrak heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hyhy, jakeigo Mikolaja ? Gwiazdke ludki , Gwiazdke :D:D:D Ja o nic nie prosilem, bo lubie niespodzianki, a sam zadbalem o siebie kupujac Zalmanka ZM80C-HP i 128MB CF karte :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja poprosilem mikolaja o prawdziwa dziewczyne :D, ma byc inteligentna i ladna :D. Hmm cieakwe czy spelni moje zyczenie? :P :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Bruce, jasne, że w inny dzień ją doprowadziłem, choćby jakąś godzinę temu :D Ale na sylwestra damy czadu równo ^_^ A co prezentu, ja na nic nie narzekam, wystarczyło by, by ten ******* złodziej, co mi sprzedał zj. 9600 TX zwrócił mi kasę ( wkońcu go niedawno przesłuchali, ma przeciwko sobie dosłwnie tony akt- czyt. całe biurko - niech udupią sk......- tego właśnie najbardziej chcę !!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zasilacz Enermax lub Topower 8) Właściwie ostateczna decyzja nie zapadła, siedziałem parę bitych godzin na szukanie informacji o dobrych zasilaczach i dalej będę długo siedzieć ;) Kurcze :D zasilacz = większe możliwości O/C :D :D :D OT : Uprościjmy i potwierdźmy jedną rzecz : Topower to tak jakby odpowiednik Enermaxa, tyle, że tani i czy dobrze trzyma się z +12V jak Enermax? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 A u mnie bida :( - sam zarządzam pieniążkami, a nie jest to łatwe w święta :? dlatego jak sobie cos kupie to będzie fajnie. Ja prosze Mikołaja (może wchodzi na forum :lol: ) żebym w święta nie siedział sam w domu :cry: , żeby przyszła do mnie moja dziewczyna. Prosze też o coś jeszcze (Mikołaju to na PW :D ) A z takich przyziemnych rzeczy to prosze Pana Mikołaja o dobrej jakości, naostrzoną KATANĘ :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Od kiedy to kur*** mikolaj przynosi prezenty pod choinke :?: Chlopaki i dziewczeta zapamietajcie sobie ze to Dzieciątko przynosi prezenty, a nie mikolaj :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 tak sie zwykło mówić więc spokojnie bez ***. Obojętnie kto mi przyniesie prezenty, albo kto sprawi że spędze choć część świąt z ukochaną mi osobą - ważne że to zrobi. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Witam! nie lubie swiat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a ja chcialbym dostac wiecej zdrowia psychicznego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...