KaZi Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja prosilam o zestaw glosnikow Creative'a 5.1 z karta Sb Live ! juz dzis sobie kupilam :devil: ja lubie niespodzianki ale chyba wole sama dopilnowac co mam dostac... o to samo poprosilem :) jutro dostane dopiero :/ Maly OT a jaki wziales model 5100 czy P580?? P580 to jest nowsze 5100 z silniejszym subwooferem (5100 mial 12W a P580 17W). Calkiem Calkiem ten zestwik (mam P580) polecam:) jutro sie dowiem bo dokladnie to im nie sprecyzowałem ;] powiedzialem tylko ze chce takie jak tatuś ma a on chyba ma P580€ ;] good choice :twisted: hehehe tatuś kupił mi tez P580 + SB Live! bo kupowal u kumpla w komputerowym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja pod choinke mialem dostac siemensa s55 z kamerka razem z oplaconym abonamentem w idea mix do konca przyszlego roku a tu lipa :evil: okazalo sie, ze u nas w miescie w salonie skonczyly sie te telefoniki :( i cza czekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A ja juz wiem ze dostane koncertowe wydanie DVD Robbiego Williamsa. Reszta owiana jest tajemnica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 O fuck, fuck, fuck. Za przeproszeniem dzisiaj [ciach!]o dostałem :/ - piżame - i 50 zł I reszta prezentów dopiero za 2 tyg. Ale jest na co czekać :] radek 9600 Pro i mx500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :)Medal dla pana. Jedyny nie materialista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja poprosilem o te dwie rzeczy : -Radeona 9600 PRO [DOSTALEM :P] -HuntKey HK-400 XP [Dostalem :P] jest wypasik - jutro to zamontuje i bede testowal bo kupilem wczesniej w 4max radiatorki na pamieci GPU. mam nadizeje ze wyniki beda dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja nie prosilem o nic ale dostalem ksiazke mitnicka [nie pamietam tytulu] i sciezkami synow slonca czy jakos tak... a chcialbym juz nigdy nie miec problemow z kompem :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja prosiłem o Lg'ka 52-32-52 ale nie wiem czy dostanę Starzy przyzwyczaili sie do tego "masz kasę i idź sobie coś kup" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ehh, u mnie cienizna, stos ubran, organizer i 2 paczki pelne kosmetykow :P Jutro moze cos konkretniejszego zalapie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :)Medal dla pana. Jedyny nie materialista.dzieki milo mi to slyszec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A ja dostałem 150 zł, słodycze i nagrywarke LiteOn'a 52x32x52x 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja dostałem dziure w zębie, znieczulenie i antybiotyk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 tak jak myślałem stary nic mi nie kupił tylko przyszedł dał kasę i wyszedł z pokoju :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :)jeju jakby moja kochana to zobaczyla to bym chyba bo lbie od niej oberwal :( shame on me :oops: a co do tego prazentu telefonu to go dostalem :D juuuuupiiiiii tylko tatusiek mi taki walek wyciol i powiedzial, ze jusz nie maja, ale spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :) Ja bym tam nie chcial zeby mi w tym mikolaj pomagal :wink:. O dobre chwile z kobieta warto dbac samemu i innych samcow trzymac na dystans :twisted: ! Ja to chcialem jak w podpisie (te 21" 8) ) ale pod choinka sie tylko ksiazka i pachnidla zmiescily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja w sumie chcialem zeby mi sie caly czas wiodlo dobrze z moja dziewczyna - w sumie to dla mnie najwazniejsze :) Ja bym tam nie chcial zeby mi w tym mikolaj pomagal :wink:. O dobre chwile z kobieta warto dbac samemu i innych samcow trzymac na dystans :twisted: ! Ja to chcialem jak w podpisie (te 21" 8) ) ale pod choinka sie tylko ksiazka i pachnidla zmiescily :) mi chodzi zeby mnie mikolaj i ja psychicznie jakos wspomagal a nie fizycznie :D a Ty juz jakies tu... tego... no wstydz sie a chcialbys zeby Ciebie tak mikolaj dorwal??? no to .... rozumiesz sam.. :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 teraz piszcie co dostaliscie :) u mnie patrz podpis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja juz mam moje creativki 5.1 P580 i SB LIVE! normalnie wypasik ;D to jest to czego brakowalo mi w kompie :] pozdro ;] i wesolych swiat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja juz dostalem dzwiekowke 7.1 nowa no i te glosniki 2.1 do kompletu z 5.1...kase i slodycze jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja juz mam moje creativki 5.1 P580 i SB LIVE! normalnie wypasik ;D to jest to czego brakowalo mi w kompie :] pozdro ;] i wesolych swiat :] hehe niezla jazda jest z tymi glosnikami, bo spodziewalam sie ze beda podobne do poprzednika (model5100) a tu zgacha :lol: bo sa o wiele lepsze - Przy 5100 jak sie zrobilo na 3/4 glosnosci to pierdzialy, a te sa super i graja zajebiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja dostałem Zalmana ZM80C-HP i ZM-OP1 , panel boczny do Chiefteca z oknem z plexi, słodycze. Wystarczy mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 w tym roku chyba "ktoś" się machnął ale mi to nieprzeszkadza to tak: wieża panasonic sa-pm28 [na spółe z siostrą], pamięci ocz [patrz opis] i jakieś inne p.ierdoły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja dostalem rozwod rodzicow nie ma co zdecydowanie to sa udane swieta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a ja dostalem rozwod rodzicow nie ma co zdecydowanie to sa udane swieta ... Prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e.. wspołczuje :| Ja chciałem dostac jaguara.. choelra ne dostałem .. :/ eh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 wunat wspólczuje :| . PS: Od rodziców dostałem :: Neo+ (będzie w przyszłym tygodniu), spodnie Levis'a i dwie bluzy Reserved. Od chrzesnego, chrzesnej, babć i dziadka :( dostałem kase i słodycze :). Wystarczy mi, uważam że i tak za dużo porównując do mojego zachowania :?. PS2: Chyba Radeonek 9500 u mnie zagosci za ta kase :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 heh wy tu tak o pieniadzach piszecie i piszecie, ze jak to wam ciezko, a takie prezenty. a ja w te swita dzieki pewnej osobie zrozumialme niektore rzeczy (chyba dorastam :sic: ). porownujac to co ja albo inni z forum dostali z prezentami innych widze, ze nie kazdemu sie tak powodzi jak nam i w kraju bida jak nie wiem co panuje (jak to moja sp. babcia mowila: az sie serce kraja :( ). Ta Osoba wlasnie nauczyla mnie pewnej waznej rzeczy w zyciu: przyjmowac prezenty jest spox, ale dawac jest milion razy lepiej. kiedy widze jaka radosc sprawilem innej osobie dajac jej jakis drobiazg to czuje cos takiego czego nie da sie opisac :? normalnie odechciewa sie brac, a chce jeszcze wiecej dawac. pomyslcie troche bo swieta w sumie sa troche po to zeby zwolnic tempo i przemyslec pewne spawy. wesolych swiat for all i oby zylo sie nam lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A moze byście jak już się tak strasznie chwalicie, to moze napsizecie, co swojej 2 połówce kupiliście :) Ja swojej dziewczynie kupiłem złoty łańcuszek ( z białego złota- zółtego nie cierpi) na szyję, a na mikołajki takiż sam ( inaczej wygląda, ale kruszec identyczny) na rekę :) Lubię ją widzieć ubraną TYLKO w te błyskotki :D No, a że miałem dzisiaj wolną chatę, to trochę jej dałem jeszcze przyjemności 8) A od niej dostałem książkę Nikt nie wyjdzie ztąd żywy ( zaj.... się cieszę, bo gdzieś moją wcieło ze 4 lata temu) i portfel Adidasa do tego czarny ( Black for the Blackness :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a ja dostalem rozwod rodzicow nie ma co zdecydowanie to sa udane swieta ... Przykro mi :( Nie znam twojej rodziny, więc nie ma co komentować :oops: PS- ja dostałem kosmetyki ( kilka paczek), czekoladki, figurkę aniołka ( a to dopiero LOL :lol: ), no i podwójny breloczyk w kształce serca ( dam połówkę swojej dziewczynie trochę później- niech się pocieszy tym, co dostała na razie :P). W sumie skromne były te święta, kasy nie dostałem nawet :? Ale i tak nie nażekam, bo starzy na codzień są do mnie jak najbardziej ok, sponsorują studia, utrzymują i jescze dają samochodami czasem pojeździć, że o reszcie nie wspomnę. Dla mnie super jest, szczególnie ostatnie 2 miesiace ( my love love love :twisted: ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja dostalem $130 oraz plakat 3D z matrix revolution, z czego jestem bardzo zadowolony =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...