Skocz do zawartości
CHECK-IT

HuntKey LW-6400H czy Chieftec 360?

Rekomendowane odpowiedzi

Ello :) Zastanawiam się nad obudową z zasiłką ,bo moja już jest troszku dziadoska...To jest codegen razem z zasilacze.. Chce kupić ładną bude z oknem i zasiłką.. Najlepiej czarną albo jakąś ciemną za 350-450 zl.. Jakies propozycje? :oops:

NA DOLE NOWY TOPIC :) Cholerka napisalem Huntkey czy huntkey :) Sry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buda pierwsza klasa, jak Ci tylko wygladem pasuje to smialo bierz.

Co do zasilki to poczytaj przyklejony temat na "podstawowe zagadnienia". Osobiscie bralbym jednak Chieftek'a 360W DF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No miałem zostawiać tą starą bude i brać huntkeya za 350 z aktywnym PFC ale mi i tak kaske starzy będą musieli pożyczyć bo zakupuje jeszcze do tej budy(jest piękna!!) athlona 2500+, twinmosy 512 i WCeta. takze nieźle wydam kaski.. Ok zastanowie sie nad tym chiefteciem..

Co lepiej brać ??? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5565&sid=1 czy http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6492&sid=1 ? Do budy Anteca? Link na gorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupuj HuntKey LW-6400H (400W, jeden z najcichszych na rynku) mozna go wyrwac za 230 zł, zostanie Ci jeszcze sporo kasy na bude. Polecam mam go od 3 m-cy i jestem b. zadowolony, wczesniej mialem własnie Chifeteca i musze powiedziec ze Chifetec jest głośniejszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi