Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam taką prośbę ( szukałem ale nie znalazlem ) czy moglby mi ktos podac linka do artykulu o kreceniu voodo ( najlepiej po polsku ) czy ma wogole sens jej krecenie ? jest ona jako accelerator do grafiki scalonej na mobo

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wersji to ni jestem pewnein bo to nie moja tylko kuzyna, jak sie dowiem rto napisze, a takie jeszcze jedno pytanie ? czy one sie bardzo grzeja (czy wystarczy radiator zalyc czy trzeba jakiegos coolerka ? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem kiedys V3 3000 z tv outem... To byly czasy...

Kecic warto - (modelu powyzej) przyrost wydajnosci ok 10%. Grzeje sie baaaardzo, nalezy wiec pomyslec o chlodzeniu. Moje V bylo od 3dfx i wyswietlalo pieeeeeeeekne kolorki, cos zupelnie innego niz psiarskie GF. Co jakis czas sobie to przypominam gdy zajde do qmpla, ktoremu sprzedalem moja grafe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem Voodo3 2000 wprawdzie uproszczona wersja 3000 ale byla poprostu piekna, az leska sie w oku kreci jak sobie przypomne, mozliwosci 3dfx'a, walke pomiedzy 3dfx a nvidia, pamietam jak to nvidia probowala doscignac 3dfx, co im sie nie udawalo, do chwili az pokazal sie geforce ktory wszystko zepsul :? do dzis mam niechec do geforcow :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...