kikus Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Kupiłem od kumpla wadliwego Radka 9500 128mb (od razu wiedziałem ze ma taką wade) za 280 zł. Karta jest w drodze do mnie pocztą. Wada polega na tym, że karta (u niego w kompie np. raz sie odpala a raz nie)... Jego sposób na to to taki ze jak sie nie odpali to trza włączyć kompa , wyjąć zasilanie z karty i ponownie włożyć zasilanie i wtedy wszytsko działa... A teraz pyt. Co może być przyczyną takiego czegoś? Na jednym działa a na innym nie... oczywiscie jak nie działa to jest sposob zeby odpaliła sie ale kłopotliwy bo trzeba otwierać bude za kazdym razem... Z gory thx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hm... moze ma cos z wtyczka od dodatk. zasilania? moze poluzowana/nie styka do karty? ale moze tez byc cos z zasilka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a moze kumpel mial cos z zasilka i molexem ?? :? albo tak jak mowi rout poluzowana ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...