Miodus Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Kupilem niedawno prawie calego peceta wraz z powyzszym coolerem (tylko taki byl do wyboru - nie moge czekac na cos lepszego ze sklepu www). Procesor to Barton 2500+. Cooler ma pasek pasty (?) termoprzewodzacej na spodzie i w sklepie zasugerowali mi nalozenie go po prostu na procesor. Zreszta w instrukcji tez nie wspominaja o nalozeniu dodatkowej pasty termoprzewodzacej. Pytanie - czy to wystarczy, czy moze lepiej dodac troche pasty (silikon?), a moze bedzie gorzej jesli naciapram jej za wiele? Z gory dziekuje za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Niektore Cooler Mastery maja na spodzie paste od nowosci. Nie trzeba dawac dodatkowej. Jakbys juz cos chcial kombinowac to wez zetrzyj to co jest i daj nowa, ale wedlug mnie to ta pasta oryginalna bedzie sie lepiej spisywac niz zwykla pasta silikonowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 tez nabyłem ten cooler parę dni temu i tak samo zastanawiałem się co zrobić z tą pastą, a ze w domu mialem akurat tylko zwykła silikonową to pomyslalem ze ta oryginalna bedzie IMHO lepsza :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...