voitec Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Otóż, mój komputer znajduje się w sieci składającej sie z ponad 15 komputerów. Znam osobiście może 2 os z tej sieci i chodzi mi o to aby udostępnic tylko tym konkretnym osobom ten dysk, a najlepiej dostęp na hasło. Mój sys to Win XP, poszukałbym sobie w pomocy, ale coś mi szlag pomoc trafił i nie chodzi. Proszę o jak najdokładniejsze instrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 moze ftpik ?? jakis darmowy bylby w sam raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voitec Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Już doszedłem do tego o co mi chodziło: Mój komputer -> Narzędzia -> Opcje folderów -> widok - > użyj prostego udostępniania i odznaczyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...