Skocz do zawartości
Songoku

chieftec tuż tuż a pomysłów brak :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Koledzy niedługo bede miał pod swoim dachem chiefteka big tower .Tylko nie mam pomysłu wogule jak zrobić okno .Przegladałem różne fora ale nic .Poszukuje jakiegos fajnego kształtu okna ale nie trudnego do wykonania .Teraz zastanawiałem sie nad kształtem i to okno przypadło mi do gustu .Zastanawiałem sie też nad grawerka ,ale zdecydowałem na logo athlona 64 i pod mnim napis cooled by H20 (kurde nie umie znaleśc duzego takiego loga) .Wiec czekam na propozycje co do kształtu okna

Uwagi : zeby odstep okna od górnej krawedzi był min 12 cm co tyle własnie zanmuje mój shorud który bedzie przykrecony u góry .

Ps nie zgadniecie zkąd mam uszczelke :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benek dzieki za checi ale chodzi mi o normalne okno w przyblizonym do kalsycznego kształtu .Czyli takie modyfikacje prostokątów jak dałem w linku wcześniej .

UPDATE : Chyba mam pomysł ale nie zdradze .Dowiecie sie jak skończe ale to dopiero po sylwestrze .Aha ,wiecei moze skąd dorwac jakieś duże logo athlona 64 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duze logo athlona....? nie wiem, moze wydrukowac sobie? :]

nawet paint ma opcje powiekszania zdjecia... no chyba ze painta nie masz... to jeszcze acdsee zostaje, ewentualnie word, photoshop, i czasami sterowniki do drukarki mają mozliwosc drukowania małych zdjontek na caej kartce... sposobów jest duzo :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet paint ma opcje powiekszania zdjecia... no chyba ze painta nie masz... to jeszcze acdsee zostaje, ewentualnie word, photoshop, i czasami sterowniki do drukarki mają mozliwosc drukowania małych zdjontek na caej kartce... sposobów jest duzo :]

Tylko ze powiekszanie grafiki rastrowej wiaze sie ze spadkiem jakosci. Jak powiekszysz maly obrazek chociazby dwukrotnie to bedzie jedna wielka pixeloza. Co innego grafika wektorowa...

Aha ,wiecei moze skąd dorwac jakieś duże logo athlona 64 ??

Poszukaj tutaj: http://www.google.pl/imghp?tab=wi&q=&ie=UT...l=pl&lr=lang_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:]] a co ty to logo bedziesz przyklejał czy dziergał??? jak dziergał to ja bym na oko spokojnie wydziergał takie metrowej weilkosci...

pozatym obrysuj sobie kształt... skoro wolisz w jakims

vektorowym paincie... i powieksz... moje logo NOS było odrysowane z filmu fast & furious z klatki filmowej w fotoszopie...

Zgadazm sie tylko z tym ze UT rulez :] <<U)-(T>>PelzaK form SILESIA.UT.pl :] wpadnij to sie zmierzymy :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadazm sie tylko z tym ze UT rulez :] <<U)-(T>>PelzaK form SILESIA.UT.pl :] wpadnij to sie zmierzymy :]

W moim przypadku UT to dawne dzieje. 2 lata gralem w klanie Resurrection, w wakacje zajelismy 4 miejsce w Lidze Misia i od tamtego czasu juz nie gram (matura i te sprawy :) ).

Moze kieeeeeeedys... 8)

(ex.ReS)Duster ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi