trupek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hej prosze o rade: jakie chlodzenie kupic do podkreconej karty GForce4 titanium 4200?? firmowy wiatraczek jest za glosny:(( pozdrawiam trupek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hhhhhhhhmmmmmmmmmmm przenies kompa do drugiego pokoju heheheh :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 sorki za moje zachowanie ale troszke mam dziabniete i se własnie forum przeglądam ale napewno ktos ci pomorze narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trupek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 dzieki za rade :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zalman ZM80C - HP + ZMOP1 - mam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trupek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a bez problemu zamontuje go na swojej karcie?? a ten wentylator zmop1 to cichy jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ponoc tak a czy zamontujesz go na karcei to od ciebie zalezy :lol: a czy sie zmiesci to tez Ci nie powrozymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jeżeli lubisz "majsterkować" to zapraszam TU. Natomiast jeżeli chcesz kupić jakieś chłodzenie to na powyższy link nie wchodz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja np. dzisiaj wywalilem wiatrak i walnalem titana 80mm. Znacznie lepiej :> acz glosno jest przeogromnie :> toz 3 takie titany swoje decybele produkuja, acz (powtarzam sie) jazgot wentylatorka mi nie przeszkadza :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 dzisiaj założyłem na mojego Gainwarda GF4 Ti 4200 radiator Zalmana ZM80A-HP i wszystko jest super! radiator się grzeje, ale to normalne, może podłącze stary wentylator od grafiki i położe go na radiatorze, to pomoże w wypuszczaniu ciepłego powietrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 jaka masz jakis stary radiator to sobie to zamontuj do tego kup jakiścichy wentylator i wszysko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 a wiecie co odradzam montowanie Boxowych coolerkow od p4 to diabelstwo jest cholernie ciezkie i podstawa 10mm wiec bez pilowania doradzam jak joz to szlifierka spilowac podstawe z 5-6 mm i papierwm wyrownac dobrze by bylo jescze plytke miedzi walnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 dlatego, ja jesli daje na grafe cos naprawde ciezkiego to staram sie w jakis magiczny sposob podeprzec karte (a wlasciwie radiator), zeby uniknac zlamania, przegiecia lub :> wygiecia. pozdr Mehow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 siakis dobrze uzebrowany na gpu i jakies male pociete na ramy do tego 2x 120mm@5lub 7V i jazda jak dobrze ci sie uda to masz 340/650 murowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 tanio-stary cooler od celka i 80-120mm na 7v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja mam 4200 od Leadteka z firmowym dosyc duzym radiatorem. Wiatraczek wywaliłem w cholere i dałem pod spodem 80x80 na recznie zrobionym wysiegniku (przykręconym do śledzia) zwolniony na jakies 1800 obr. Cicho i wydajnie. Polecam takie rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 genghis :> mysle, ze az tak dobrze to nie bedzie :> :> :> trzeba by naprawde podatnej na o/c karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...