Majdan Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Mam 3 000 zł na Monitor ale kompletnie sie na nich nie znam.Jaki monitor możecie mi polecić?Aha monitor musi być minimum 19 cali . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 polecam FLATRONA 19FT+ jest naprawde fajny i niedrogi kosztował 1600zł ale pewno kto zaraz wyskoczy i bedzie ci mówił żeby brał tylko na trinitronie i napewno kto powie bierz maga jest super.Tak naprawde to sobie lepiej sam poszukaj po różnych stronach i sam zdecyduj co ci bedzie odpowiadać. :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ... ale pewno kto zaraz wyskoczy i bedzie ci mówił żeby brał tylko na trinitronie i napewno kto powie bierz maga jest super... To bede ja :oops: , i jak najbardziej polecam Ci monitory na Trinitronie/Daimodtronie. Ale od MAG-a się odrzekam, nie miałem styczności z tym sprzętem, więc nie mogę polecać. Jeżeli masz 3000 PLN, to spokojnie możesz kupić sobie Sony G-420 :D , albo coś tańszego z NEC-a, albo Mitsubishi (to i tak jedna firma :wink: - szczególnie fajnie prezentują sie Mitsubishi na kineskopie M2 z funkcją SuperBright - nie wiem jednak, czy robią już 19'' z tym gadżetem). Ja kupiłem sobie pół roku temu ... Samsunga 959NF :oops: (też na kineskopie Diamondtron) i szczerze go polecam (funkcja HighlightZone :)) A pradwa jest taka, że wybrać musisz sam i najlepiej idź do dużego sklepu (ja pół dnia buszowałem w MediaMarkt :wink: ), odpal Nokie Monitora i porównuj, bo wiadomo, że różne egzemplarze tego samego modelu mogą się znacznie różnić w geometrii obrazu itp. Co do wielkości to zostań chyba przy 19'', bo przy 21'' trzeba już naprawde sporo od monitora siedzieć, żeby cały obraz wzrokiem ogarnąć 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 polecam jakies sony z seri G bo na F to cie jeszcze nie stac :( Moze jakies Eizo ? albo od biedy Nec'a i nic innego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Za 3000 to spokojnie kupisz panel LCD i zaden monitor sie nie umywa !!! ,no chyba ze zeczywiscie mosisz miec 19" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Kupuj tylko lcd 17` nic lepszego nie kupisz .......... zaden kineskopowiec nie ma szns z lcd pracuje na 17 lcd neovo i jest super ostrosc i geometria idealna tak samo drugi lcd na ktorym pracuje video7 moze firmy nienznane ale monitorki sa super wejdz tu www.monitor.pl polecam ta firme obydwa opisane powyzej kupowane u nich za ich namowa :) zamowilem w czwartek chyba kolo 16 a przywizeili kolo 18 tego samego dnia.... POlecam lcd nie kupie nigdy zwyklego monitora !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a jak jest z odświezaniem na lcd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...