aiverson Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Możecie spojrzeć na tą aukcje i wytłumaczyć mi jak on to zrobił? http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=19084123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Tak moge Ci powiedziec jak to zrobil :D Gostek pewnie wysle Ci link ze strona a tam mozesz ogladac sobie TV. Wiem ze takie cos jest bo ogladalem, ale nie chcacy usunalem linka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ciekawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 http://www.viva.tv/ http://www.vivaplus.tv/ http://www.rmf.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hehe, ja mam program którym odbieram kilkadziesiąt kanalow LIVE z calego swiata za free :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 hehe, ja mam program którym odbieram kilkadziesiąt kanalow LIVE z calego swiata za free :lol:To podaj nazwe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Co do vivy to znam chyba tylko to: http://www.vivaplus.tv/player/frameset.php..._isdn&focus=off :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 tu mozecie go sciagnac http://www.vollversion.de/downloads/1581.html kanaly w bazie nie sa topowe ale lepsze niz nic, w programie mozna dodawac wszystkie znalezione linki wiec mozna z niego korzystac jak z bazy (mozna dodac vive i cokolwiek sie chce) :lol: program umozliwia tez nagrywanie a nawet zaplanowane nagrywanie :-) ta viva, fajna ale transfer katastrofalny dla adsl, 100 razy lepiej ida juz modemy :lol: sprawdzcie dla porownania kanal muzyczny JCTV400 (jest w favorities) z tego programu - idzie rowno 400 kbitow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 aiverson widzisz zaoszczędziłeś 3,50 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 aiverson widzisz zaoszczędziłeś 3,50 :wink:No nie całkiem...Zobacz ile by dostał bonusów jakby był jednym z pierwszych 99 kupujących :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hej a moglibyscie podac nazwe tego progrtamu bo mi sie strona nie otwiera .Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja mam za free wystarczy ze kabel bede mail podlaczony (tunery ROX ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 aiverson widzisz zaoszczędziłeś 3,50 :wink:No nie całkiem...Zobacz ile by dostał bonusów jakby był jednym z pierwszych 99 kupujących :D no i pozytyw w kolekcji ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hej a moglibyscie podac nazwe tego progrtamu bo mi sie strona nie otwiera .Dzieki mi tez sie nie otwiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hej a moglibyscie podac nazwe tego progrtamu bo mi sie strona nie otwiera .Dzieki mi tez sie nie otwiera nie macie neostrady? :wink: bo z neo znane są problemy z IP 83.xx u mnie na neo tez sie nie otwiera na polpaku normalnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hej a moglibyscie podac nazwe tego progrtamu bo mi sie strona nie otwiera .Dzieki mi tez sie nie otwiera nie macie neostrady? :wink: bo z neo znane są problemy z IP 83.xx u mnie na neo tez sie nie otwiera na polpaku normalnie chodzi mam SDI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A nie lepiej kliknąć na ten napis na dole: "Downloaden" :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hej a moglibyscie podac nazwe tego progrtamu bo mi sie strona nie otwiera .Dzieki mi tez sie nie otwiera nie macie neostrady? :wink: bo z neo znane są problemy z IP 83.xx u mnie na neo tez sie nie otwiera na polpaku normalnie chodzi Nie mam prez kablowke :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A moze macie firewall'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 W winampie można oglądać i słuchać. Niedawno leciała szklana połapka : ) Jak i również słuchać radia z całęgo świata :) Trzeba odpalić library i tam jest Internet Radio i Internet TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...