j.h.hudy Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 moj radek po podpieciu do telewizora (wejscie video) nie generuje obrazu!! co wiecej... po odlaczeniu karty od,tv i podpieciu magnetowidu jest,dzwiek z kasety ale nie ma obrazu!!! a przedtem byl obraz czyli ze karta zepsula tv!!?? co moze byc powodem!! karte do tv podpinalem przy wylaczonym kompie i tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 mysle, ze ostatnia linijka twojego posta mogla byc przyczyna :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ale napisal ze niema obrazu a dzwiek jest ;) wracajac do pytania to nie przestawiales nic w tv?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 hmmm to ja nie mam pojecia :/ nigdy nie podpinalem kompa do TV :> (za daleko z pokoju do pokoju :lol: ). A moze sproboj jeszcze raz podpiac kompa, tylko tak, ze tym razem przy wylaczonym kompie i zobacz, moze ruszy ekran na TV i potem bedzie juz looz :> ?? pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 kurcze ale ja to robilem przy wylaczonym i kompie i tv!!! przeciez to napisalem :lol: :? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 o cholera :> ale ja slicznie czytam :> przeczytalem, ze przy wlaczonym :> :> :> ja pierdziele hhehehhehehe no lol :lol: ok koniec smiania sie z siebie samego :lol: :) sproboj podpiac jeszcze raz,to moze cos sie ze tak fachowo powiem :) naprawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...