Nargil Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wlasnie nie moge sie zdecydowac. Mam maxtora L6080J4 - 80 gb 2 mb cache na starych lozyskach ( DX740 ). Warianty: 1. Uzywac go jako kieszen a kupic: kontroler s-ata i raptora 36 gb ( troche maly przyrost miejsca ;( ) 2. Poczekac az stanieja raptory i kupic tak jak wyzej tylko 2 dyski w raid 3. Kupic kontroler z obsluga raid na ata133 i dokupic drugiego maxtora 80 gb z 2mb cache ( dx740 juz raczej nie dostane, czy dobrze bedzie dzialac z DiamondMax Plus 9 2mb cache ? ) 4. Kupic 80 gb kawiora z 8 mb cache i nie tworzyc raid'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 4. Kupic 80 gb kawiora z 8 mb cache i nie tworzyc raid'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Wlasnie nie moge sie zdecydowac. Mam maxtora L6080J4 - 80 gb 2 mb cache na starych lozyskach ( DX740 ). Warianty: 1. Uzywac go jako kieszen ... a jak kieszen masz na mysli :?: bo jak taka zwykla RH-06 to zapomnij - minimum zeby szyfladka byla Alu a najlepiej i szufladka i ramka Alu - o wentylatorku to nawet nie wspominam to tak BTW zeby nie bylo potem lamentu ze dysk sie ugotowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 zapomnij o wDC mi juz w 6miesiecy 2 padły ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 zapomnij o wDC mi juz w 6miesiecy 2 padły ! miales pecha, teraz zaden producent nie robi bezawaryjnych dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 4. tylko ze nie kupowac WDC - moze i wszystkie dyski padaja, ale z tego co sie czyta najczesciej WDC :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 nie najczesciej ale najwiecej ludzi o nich pisze wiec sie tak wydaje ;) btw sector jakie miales temp dyskow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 nie najczesciej ale najwiecej ludzi o nich pisze wiec sie tak wydaje ;) btw sector jakie miales temp dyskow? no sporo ;o niby cos ok. 40°c ale jak dotykalem to fest ciepły ! :) moja barakuda teraz ma ~30°C i jest spoko ! mam nadzieje ze wymienia mi mojego wdc @ b 7200.7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...