mikolajek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Witam, Czy wiecie co to za zwierze ta "maksymalna czestotliwosc takotowania" :?: Cos takiego wyrzuca mi AIDA32 przy opisie mojego procka - Barton 2600+ podkrecony na 2208MHz. Sa tam rubryki biezaca i maksymalna czestotliwosc taktowania. U mnie ta max to wlasnie 2250MHz. Faktycznie na 2250MHz komp jeszcze sie podnosi, ale na 2300 juz nie chce sie uruchomic :( Czy to prawda co wypisuje ten prog :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezesiak Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Gdzie ty to masz?bo ja u siebie tego nie widze,a mam wersje 3.88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Aida z tym akurat zgaduje. Nie ma programu który byłby w stanie na wyrost oszacować podkręcalność procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 raczej nieprawda bo na mozim duronie 700 pokazuje 3000 :D jak cos to moge przeslać screena :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Hmm... przeszukalem najnowsza wersje Aidy i nie znalazlem takiego opisu :( U mnie jest tylko "Bieżąca częstotliwość taktowania". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 jest takie cos w najnowszej Aidzie ja u siebie mam 2300 a pokazuje ze moge na max 3200mhz jak bym na tyle podkrecił to bym chyba pobił Atlona 64 3200+ w osiagach hehehe .moj procek idzie bez podnoszenia napiecia max strabilnie 235x mhz pewnie jak bym zwiekszył napiecie i zmienił wentyla to do 2500 moze bym doszedl ale 3200 mhz to troszke z duzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 buahahah szkoda ze nie napisał ci ile mhz jeszcze mozesz krecić. zaden program nie jest w stanie określić ile da sie wykręcić proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Oki - dla tych co nie wiedza gdzie to bylo - AIDA ver 3.88 - sorki za brak screena, ale nie mam czasu zaladowac go... pod "Komputer/DMI" w prawym okienku jest hasło "Procesory" - jak je rozwiniecie do w dolnym okienku bedzie pare informacji ekstra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie pisze tem max..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To nie jest maxymalna częstotliwoś jaką jest w stanie osiągnąć "Twój" proc, ten którego akualnie masz, tylko naksymalna częstotliwość procesora jaki możesz umieścić w swojej płycie głównej! Tak przynajnmniej mi się wydaję, bo miałem kiedyś AIDA32 ! Osobiście polecam Everest ultimate edition :):) Pozrdo, Waldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...