Nicky Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Jak w temacie, założyłem sobie konto na piwko u musze włączyć uwierzytelnianie, ale nieumie tego zrobić w Netscapie. Googlałe znalazłem włącznie uwierzytelnienia dla netscape 6, w 7 niestety jest inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Mysleć, bo chcialbym sobie wreszcie poczete sprawdzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Edit > Mail & Newsgroups Account Settings > Outgoing Server (SMTP) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 TO raczej nie to...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 2 rzeczy są na tym świecie nieskończone, wszechświat i MOJA głupota. Źle login podałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Aż sobie printscreen'a zrobiłem ;>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...