ranger Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://www.latexlair.com/forum/viewtopic.php?p=25984 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) badziewna jest ta gra ale i tak masie hl2 fanboyi pewnie sie spodoba , mnie znudzila :mur: , to bardziej jak mod do hl2 a nie osobna gra o wiele gorsza od hl2 Edytowane 11 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ehh widze ze juz szybko zaopatrzyles sie w gre... i tak wiem skad :lol: ale co mi do tego ;) I juz ta gre pojechales. A moze napisz cos konkretnego.. co w niej takiego badziewnego? Mod do HL2 ? Jedyne co laczy ta gre to chyba silnik Source Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a mnie sin sie podobał nawet-nie ejstem hardcorowym graczej ale ssobie miło popykałem to moze i w to zagram... a na trazie to mam hl2 przed soba-nie ma to jak zdobywanie nowości :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) kurde jaki paskudny gnat, i ten hud taki lalusiowaty. No oby reszta gry była fajna, bo tripsta, to chyba jakis antyfanboy czegokolwiek. Edytowane 11 Maja 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 tripsta jak zawsze przesadza , pogra troche dłużej i pewnie zmieni troche zdanie widziałem filmiki , więc mało możliwe żeby gierka była kiepska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Screeny 3 i 4 niecego sobie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Najwazniejsze, ze silnik HL2. Szkoda, ze tak podkolorowany. Hmm, jedynka byla kijowa wiec i pewnie dwojka wyjdzie mi bokiem po 2 levelach. Jest gdzies demko ? PS. Pluskwa widziales Ty wogole jedynke, ze tak sie dziwisz na widok broni i HUDa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 OMG jaki hud, w paintcie go zrobili? Jakis taki duzy (dobrze ze na pol ekranu go nie zrobili ;s). Bron mnie nie dziwi bo w jedynce byla taka sama, ale jakos tam mi sie ona bardziej podobala. Jakos nie chce mi sie odpalac tej gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Faktycznie Hud psuje harmonie grafiki - musza to poprawic bo napawa mnie to obrzydzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Screen z trailera - SinEpisodesEmergence_Trailer_low.wmv Podziemny parking (czyżby z F.E.A.R.? ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 I z fear i z SC:CT.Ten parking to klasyka w grach :D Jakies znane miejsce dla tworcow gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pamietacie moze jak zmienic sprzetowe wspomaganie DX ? Chcialbym zmienic na 8.1 bo na 9.0 to grac sie u mnie czasem nie da :? Wiem ze jakas komenda byla za to odpowiedzialna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Chyba mat_dx ale glowy nie dam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 To poprostu HL2 2 i 1/8. Niczego wiecej sie nie spodziewałem. Ide grac [= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Chyba mat_dx ale glowy nie dam [; Dzieki Grobel. Mi tam gra sie podoba.. moze przez to ze jest na silniku gry ktora wprost ubustwiam i przeszedlem z 11 razy :P Denerwuje mnie tez zbyt duzy Hud no i te przycinanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Dzieki Grobel. Mi tam gra sie podoba.. moze przez to ze jest na silniku gry ktora wprost ubustwiam i przeszedlem z 11 razy :P Denerwuje mnie tez zbyt duzy Hud no i te przycinanie... A jak w jakich detalach i rozdzialce grasz? Sprzet mamy podobny i chcialbym wiedziec jak to bedzie mniej wiecej u mnie chodzic :P. To poprostu HL2 2 i 1/8. Niczego wiecej sie nie spodziewałem. Ide grac [= No i klawo ;). HL2 byl wporzo wiec gierka na pewno mi sie spodoba :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pamietacie moze jak zmienic sprzetowe wspomaganie DX ? Chcialbym zmienic na 8.1 bo na 9.0 to grac sie u mnie czasem nie da :? Wiem ze jakas komenda byla za to odpowiedzialna. Wow. Trochę optymalizują ten silnik. Teraz na 9800pro już trzeba przełączać na tryb dx8.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Wow. Trochę optymalizują ten silnik. Teraz na 9800pro już trzeba przełączać na tryb dx8.1. bo pewnie hdr zapodali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Wow. Trochę optymalizują ten silnik. Teraz na 9800pro już trzeba przełączać na tryb dx8.1. Wiesz to raczej wina mojego procka ;)... Gram na max detalach 1024x768 bez AA i AF x16 i na otwartych przestrzeniach mam 12-18 FPS ,a w HL2 czegos takiego nie mialem. Nawet na plazy mialem wiecej bo ok. 22-25. Ba nawet w mniejszych pomieszczeniach gdzie jest woda to spada do 15 :mur: Jak zmniejszylem Texture Detail i Model na medium ,Water Detail na Reflect World. Filtrowanie dalem na trilinear i to roznica 2-3 FPS :angry: takze nie jest zaciekawie. Zdecydowanie HL2 mi lepiej smiga. Zwlaszcza po ostatnich update'ach ze steama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ostatnie takie niewidzialne "bonusy" sa coraz bardziej popularne. Grafika taka sama, jak nie gorsza od HL2, a tnie na r9800Pro który był karta zalecana do komfortowej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Na to czekalem.Dla mnie ta gra przebija grywalnosciowo wszystkie fearry condemnedy i far cry'e, a wiecie dlaczego? Bo zabawe mam taka jak wtedy,gdy gralem w HL2 czyli jak dotej pory niedoscigniona przeze mnie gre.Czuje,ze HL Episod 1 zmiecie wszystkie stalkery jak chce,ale wiadomo,sporej czesci osob z Was nie podoba sie HL2 bo spoedziewali sie niewiadomo czego.Powiem teraz krotko,jesli jestes fanem HL2 to ta gra zmiecie Cie w fotel,ale jesli liczysz na niewiadomo jaka grafe (a ta jest niezla,widzialem gre w 1280x1024 na gf 6600gt i procku 3000 venice@2.5ghz - to jest optymalizacja,te wszystkie nowosci przy niej pod tym wzgledem wymiekaja.Silnik ma 2 lata a spojrzcie na ta grafike i jak gra chodzi.Dla mnie inni tworcy jesli chodzi o optymalizacje powinni brac z gry przyklad.Wogole dla mnie grafika na tym poziomie mogla by juz zostac przez jakis czas.Dla mnie gra na start ma 10.Wady? Jedyna jaka wiem,ze bedize to ta,ze pewnie fabula bedzie przerwana bo to epizod one.Polecam 100krotnie.Zdecydowanie od czasu HL2 najlepsza gra w jaka narazie gralem a ile ja jej widzialem :D Mysle,ze niezmienie zdania jak juz od poczatq mi sie tak spodobala.Jedno jest pewne - nocka zarwana.Pozdrawiam Edytowane 11 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Na to czekalem.Dla mnie ta gra przebija grywalnosciowo wszystkie fearry condemnedy i far cry'e, a wiecie dlaczego? Bo zabawe mam taka jak wtedy,gdy gralem w HL2 czyli jak dotej pory niedoscigniona przeze mnie gre.Czuje,ze HL Episod 1 zmiecie wszystkie stalkery jak chce,ale wiadomo,sporej czesci osob z Was nie podoba sie HL2 bo spoedziewali sie niewiadomo czego.Powiem teraz krotko,jesli jestes fanem HL2 to ta gra zmiecie Cie w fotel,ale jesli liczysz na niewiadomo jaka grafe (a ta jest niezla,widzialem gre w 1280x1024 na gf 6600gt i procku 3000 venice@2.5ghz - to jest optymalizacja,te wszystkie nowosci przy niej pod tym wzgledem wymiekaja.Silnik ma 2 lata a spojrzcie na ta grafike i jak gra chodzi.Dla mnie inni tworcy jesli chodzi o optymalizacje powinni brac z gry przyklad.Wogole dla mnie grafika na tym poziomie mogla by juz zostac przez jakis czas.Dla mnie gra na start ma 10.Wady? Jedyna jaka wiem,ze bedize to ta,ze pewnie fabula bedzie przerwana bo to epizod one.Polecam 100krotnie.Zdecydowanie od czasu HL2 najlepsza gra w jaka narazie gralem a ile ja jej widzialem :D Mysle,ze niezmienie zdania jak juz od poczatq mi sie tak spodobala.Jedno jest pewne - nocka zarwana.Pozdrawiam No na takim procku to nic dziwnego ze Ci nie tnie. Silnik ma juz troche a dziala wg mnie srednio.Wiec nie pierdz.. mi tu o dobrej optymalizacji ;) Niech wydadza jakiegos update'a bo to smieszne by na medium gra tak ciela :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 U siebie gram w 1600x1200 aax6 anizox16 i chyba mam ze 100 klatek a w zadna gra z taka grafika mi az tak plynnie nie chodzila :D Fakt,karta mocna,ale HL2 da sie odpalic nawet na duronie 1200 z gf4mx i bedzie to grywalne a odpal sobnie jakas gre na takim sprzecie.Nie wiem jak to jest z sinem bo nie widzialem roznicy w plynnosci,ale to tez dlatego,ze nie gralem na sprzecie gorszym od tego co napisalem posta wczesniej,ale jak juz mowilem,nie ma dzis gry,ktora przy takiej grafice chodzi tak dobrze,wyjatek stanowi chyba tylko condemned,ale ten tez wymaga duzo mocniejszego sprzetu (chociaz jest tez nieco lepszy graficznie,ale nie wiele lepszy) niz Sin2 wiec w tym roku jak narazie ta gra jest u mnie liderem,ale nie znaczy to,ze cos sie nie zmieni bo ile ja w koncu w to gralem,ale jesli juz na staracie na mnie zrobilo cos takie wrazenie to czarno tez widze spadek oceny,no - moze na 9+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Hydro, pograj w to troche dluzej aniżeli 10min bardzo Cie prosze :). Starszna explozja emocji w twoim poscie występuje, boję się ze zaraz zgaśnie ... a ja potrzebuje obiektywnej oceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Dzis wystawie druga opinie ok 3/4 rano (zalezy do ktorej bede siedzial),jednak nie sadze by ona ulegla zmianie,ale zobaczymy bo nigdy sie nie mowi nigdy :D Edytowane 11 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 3mam za słowo. Czekam a wstępna recke z niecierpliwoscia, a ze czekam na up serva EVE to pewnie od razu przeczytam. Taka moja wstępna uwaga, czy ten sam silnik co w HL2 wymusi w SINie niskie AI? Hydro wez to pod uwagę w swojej wypowiedzi, z gory dziekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Tak wiec panowie troszq pogralem i jakie mam spostrzezenia? Jest to typowy,znakomity HL2,ktorego na maxa lubilem.Mimo,ze grafika ma juz 2 lata to potrafi dzisiaj zadziwic,jednak zauwazylem w kilku nielicznych przypadkach zwolnienia animacji.Nie ma tu znaczenia jakie wlaczymy detale wiec tu panowie zrobili wielka gafe.Takie spadki to ja mialem w HL2 Lost coast,ale na 6600GT.Mimo wszystko optymalizacja i tak jest bardzo dobra,a napewno lepsza niz wiele innych dzisiejszych gier,no i ma male wymagania tak czy inaczej.Jesli jednak HL2 Ci sie nie spodobal to nawet nie wlaczaj tej gry bo to jest dokladnie to samo co HL2,czyli tak jak byscie grali w jakis dodatek.Jesli jednak HL2 to dla Was cos naprawde wspanialego to spodziewajcie sie naprawde dobrej zabawy.Oceniam na koniec niestety na 9+ ze wzgledu na te spadki,ktorych na 7900gt bym sie nie spodziewal,ale odrazu mowie,ze nawet na X1900XTX mozecie sie ich spodziewac wiec to juz wina czegos w silniku.Jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Hydro, pograj w to troche dluzej aniżeli 10min bardzo Cie prosze :). Starszna explozja emocji w twoim poscie występuje, boję się ze zaraz zgaśnie ... a ja potrzebuje obiektywnej oceny :) Nie masz co liczyc. U hydra gry maja minimum ocene 8/10 :lol: Ale przyznam Ci racje hydro. HL2 to jedyna gra przy ktorej moglem sobie miło i przyjemnie pograc ;] Chodzi mi oczywiscie o fps. Edytowane 12 Maja 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Tak wiec panowie troszq pogralem i jakie mam spostrzezenia? Jest to typowy,znakomity HL2,ktorego na maxa lubilem.Mimo,ze grafika ma juz 2 lata to potrafi dzisiaj zadziwic,jednak zauwazylem w kilku nielicznych przypadkach zwolnienia animacji.Nie ma tu znaczenia jakie wlaczymy detale wiec tu panowie zrobili wielka gafe.Takie spadki to ja mialem w HL2 Lost coast,ale na 6600GT.Mimo wszystko optymalizacja i tak jest bardzo dobra,a napewno lepsza niz wiele innych dzisiejszych gier,no i ma male wymagania tak czy inaczej.Jesli jednak HL2 Ci sie nie spodobal to nawet nie wlaczaj tej gry bo to jest dokladnie to samo co HL2,czyli tak jak byscie grali w jakis dodatek.Jesli jednak HL2 to dla Was cos naprawde wspanialego to spodziewajcie sie naprawde dobrej zabawy.Oceniam na koniec niestety na 9+ ze wzgledu na te spadki,ktorych na 7900gt bym sie nie spodziewal,ale odrazu mowie,ze nawet na X1900XTX mozecie sie ich spodziewac wiec to juz wina czegos w silniku.JednakChyba jednak na ATI wszystko co wyszło na source chodzi lepiej . Nawet u kumpla na 6600gt w cs:source sa spadki tam gdzie u mnie nie ma :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...