Santi Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Kaeres co ty masz geforce3 ?Kaeres ma chyba 6200@6600. Moze Tobie nie spada gwaltownie framerate na otwartych przestrzeniach? Bo cos watpie w to by tak bylo ;). Edytowane 20 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 A co za roznica jaka mam karte ? Mowie o samym fakcie. W SIN2 zlatuje do 15FPS, a na tych samych ustawieniach w HL2 nie pokaze sie mniej niz 35-40FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 przeszedłem gierke, nawet fajna, u mnie działa na maxa, są momenty w których zwalnia do 30kl\s, grafa troche prezstarzała, ale grało sie miło, tylko poziom trudności strasznie rozwalony, sa momenty w grze że szlag człowieka trafia, choc ostatnia walke z śmigłowce3m wygrałem za pierwszym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Mi gra się całkiem przyjemnie- zarówno od strony technicznej (r9800) jak i miodnej. Choć mam już pistolca, shotguna i karabin maszynowy to najczęściej używałem pistolca- wydaje fajny rasowy dźwięk i po jednym headshocie przeciwnik pada. Ofkoz na trudniejszych rywali (mutanty, "ciężcy" soldaci) już nie wystarcza. Sympatycznie jest. BTW- znaleźliście wzyskie hidden place (czy jak to się zwie)? Jeden mnie zadziwił ;-): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 O tej rybce juz bylo :D Ja znalazlem wszystkie sikrety dla zasady w tego typu grach :D W najlepszych grach zawsze sa sikrety do szukania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Sorka- nie wiedziałem że było. Z zasady nie czytam topiców o grach bo 99% z nich kończy się zażartą kłótnią "o wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą". Edytowane 20 Maja 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT83 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Mam prośbe do tych co grają w sin 2. Czy możecie mi wysłać save z tym pierszym bossem?. Przypadkowo laska mi skasowała folder z grami, a niechce mi sie raz jeszcze tego wszystkiego przechodzić. Jak by ktoś był tak miły i wysłał mi na maila mat18@poczta.fm tego sejwa by bym naprawde wdzięczny pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 O tej rybce juz bylo :D Ja znalazlem wszystkie sikrety dla zasady w tego typu grach :D W najlepszych grach zawsze sa sikrety do szukania :) gdzie ta gra jest "najlepsza"?? dno, dno i jeszcze raz dno. do czego ty nowego sina porównujesz ?? do hl2?? przecież to jest inna liga. hl2 nie był idealny (gupi przeciwnicy :) zresztą w sin episode są jeszcze głupsi do tego jeszcze pojawiają się znikąd na naszych oczach) to przykuwał do monitora wspaniałym klimatem. na odwrót od sina który wręcz zniechęca do gry bugami i częstym nie działaniem savów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Jest dokladnie tak jak powiedizal Mechl!n wiec wole sie w tym momencie nie klocic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 tylko że mechl!n nie daje każdej grze 10/10 i nie pisze takich bzdur jakie ty piszesz. i najważniejsze o co ty chcesz niby się kłócić?? o to że nie zgadzam się z twoim zdaniem. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Gra nie jest wolna od bledow ale dnem nie jest juz nie przesadzajmy . Wrzucic do niej inteligencje przeciwnikow z fear i by była na 8 lub 9/10. Siódemeczke spokojnie mozna jej wystawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 A ja mam takie pytanko czy ta gra będzie mi śmigac na R9700 i 512 MB czy lepiej jej nie odpalac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 A ja mam takie pytanko czy ta gra będzie mi śmigac na R9700 i 512 MB czy lepiej jej nie odpalac?Powinna,tyle tylko,ze w 800x600 bez zadnych aa,hdr i tego typu tam,no i textury na medium.Reszte powinienes spokojnie ustawic na high.Na wypadek do pliku uruchamiajacego dopisz ze spacja -heapsize 96.Dzieki czemu powinienes reszte detali wlaczyc na high :D Jesli by ew. cos skakalo to tylko przez pierwszych kilka scen.Pozniej bedzie chodzilo super plynnie i powinienes ustawic spokojnie 1024 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ludzie pomocy utknalem przy tym kolesiu co gada a potem stoi w miejscu i nic nie da sie zrobic.Probowalem tego tricku z save i load ale nie dziala.Moze cos zle robie???Niech ktos dokladniej opisze jak to obejsc (w ktorym miejscu ten save ma byc-przy ostatnich slowach czy troche wczesniej???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 A tego "hiddena" widzieli :-) ? (mam nadzieję że nie było) Gierkę przeszedłem- bez czitów. Boss "łatwy", czoper trudniejszy. Mam nadzieję, że w przyszłych epizodach dadzą lepsze giwerki bo zapowiadają, że takie bossy będą "standardowo" po ulicach biegały. Dotrwał ktoś do końca creditsów? Po nich lecą śmieszne wypowiedzi postaci z gry. Si3beN -> opisz dokładnie to miejsce/sytuację bo nie kojarzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ludzie pomocy utknalem przy tym kolesiu co gada a potem stoi w miejscu i nic nie da sie zrobic.Probowalem tego tricku z save i load ale nie dziala.Moze cos zle robie???Niech ktos dokladniej opisze jak to obejsc (w ktorym miejscu ten save ma byc-przy ostatnich slowach czy troche wczesniej???)Jest na to patch,a konkretnie to 3 pliczki,jednak jesli nie chce Ci sie go szukac to musisz zastosowac tricka z save/load,a nie dziala Ci poniewaz w zlym miejscu robisz save.Trik zadziala tylko wtedy, kiedy zrobisz saveta w momencie, kiedy koles mowi ostatnie zdanie (nie pamietam jakie, musisz sam to wyczaic)/Wtedy dopiero skrypt ma sie zaciac i musisz odczekac te 10 sekund,wtedy dopiero dajesz load i bankowo przechodzi Ci przez ten moment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 No i finito.Nie bylo tak zle z tym czyms latajacym.Gierka spoko w reszte epizodow pogram z przyjemnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Mi sie jeszcze tak dobrze nie gralo dawno jak w tego sina, a co do grafiki to naprawde jest ladna ja od ustawilem panorame 16:10 i jakas kosmiczna rozdzialke 1600 na 1024 chyba i jest po prostu miodzio :) Edytowane 22 Maja 2006 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2344 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Witam .Mam pytanie co do Sin'a Emergency. Otóż nie mam w tej grze dźwięku ani muzyki, tak samo w menu brak muzy. Początkowe filmiki jest dźwięk, ale to oczywiste, zapewne w filmach podczas gry też bym miał. Tylko nie tych na enginie gry. Instalowałem najnowsze kodeki, stery do karty muzycznej, a mam SB Live. Wszystko pięknie poza tym chodzi, ale nie da się grać w ciszy. Czyżby czekała mnie wymiana karty muzycznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 SBlive! spokojowo daje radę- mam ją w swoim kompie i nie miałem z dźwiękiem w Sinie żadnych problemów. Mogę tylko domyślać się skąd masz grę ;-) - być może jakaś okrojona/uszkodzona dystrybucja wogóle nie zawierająca dźwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Ja nie polecam grania w to na wiekszych poziomach trudnosci - pod koniec gry jest ciezko - duzo mocnych przeciwnikow i malo ammo. Imho poziom jest sztucznie zawyzany, co psuje cala zabawe. Do tego te boty jakies dziwne sa, wychylisz sie zza sciany o pare mm na pol sekundy, ale serie dostaniesz.... wallhack+autoshot?! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Najtrudniejszy moment to byl chyba ten hall, gdzie bylo z 30 kolesi (jak nie wiecej) a do tego latajace i strzelajace "satelitki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Czyli AI na beznadziejnym poziomie pewnie tak jak boty w CSS tam też wallhack i aimbot a nie intelignecja :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Na AI nie narzekam.Gra miala odpowiedni poziom AI Edytowane 23 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Jakie AI? Boty po prostu biegna na ciebie i strzelaja gdy sie wychylisz. W fear'ze bylo AI, gdzie mogles przyciagnac przeciwnika w jakies miejsce robiac halas, a potem zajsc go od tylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Na AI nie narzekam.Gra miala odpowiedni poziom AIhydro ta gra nie ma nawet skryptow probujacych udawac AI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 TO nie jest sztuczna inteligencja to są BOT'Y :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Hydro ma racje nie ma co narzekać na AI bo go poprostu nie ma :D Twórcy stwierdzili, że lepiej będzie wrzucić masę przeciwników z dużym Health Pointem i powiedzieć, że gra jest trudna zamiast popracować trochę nad jakimś AI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ostatnio po raz kolejny przeszedłem Far Cry i jak odpaliłem Sin #2 to mnie w dołku ścisnęło. ZERO jakiegokolwiek sensu w zachowaniu przeciwników: wyskakuje kołek, strzela (albo i nie...) i czeka aż mu wpakujemy kulkę w czaszkę. Do tego dla mnie gra wygląda gorzej od H-L2 (niektóre tekstury) i gorzej od niej działa. Odinstalowałem i oddałem. No i jak cały czas słyszę "Blejd to, Blejd tamto, Blejd sramto"... yesu... Plus za obecność sekretów, kiedyś mało która gierka mogła się bez nich obejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Co mam robić jak już dostałem snajperke ?? tzn gdzie mam iść bo nie widze żadnego wyjścia :/ Ma może ktoś solucje może byc w ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...