jezu Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Już znalazłem wyjście. A nie widziałem bo miałem troche za ciemny monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Koniec z SiN Episodes? Cytat Wygląda na to, że SiN Episodes skończy się na pierwszym odcinku, w dodatku niekoniecznie gorąco przyjętym przez recenzentów. Koniec SiN Episodes przewidują w swym podcaście redaktorzy Games for Windows: The Official Magazine. Przyczyną zawieszenia prac nad kolejnymi epizodami SiNa miałoby być odejście z Ritual (autorzy gry) wielu ważnych pracowników, w tym jednego z głównych programistów. Przy okazji podnoszą oni w swej rozmowie ważną kwestię dotyczącą wydawania gier 'po kawałku' - developer nie jest tak naprawdę w stanie zagwarantować, że kolejne epizody się ukażą. Swoja droga, "wow, to bylo do przewidzenia" Edytowane 26 Grudnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 poca napisał(a): Koniec z SiN Episodes? Swoja droga, "wow, to bylo do przewidzenia" Trochę (pierwszej części mi nie szkoda) szkoda może by coś ciekawego w drugiej części zrobili, no cóż zobaczymy może ktoś kupi projekt i coś stworzy... PS. Hydro pewnie przeżył załamanie nerwowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Sluchajcie - b.pilne potrzebuje sie skontaktowac z osoba ktora ma jeszcze ta gre na dysku ... ew na CD ... Przez wlasna glupote ... wymazalem pliki z katalogu CFG ... i teraz przy pewnej planszy .. dochodze do momentu gdzie mam przejsc przez dzwi ... gdy chce przez nie przejsc jest LOADING i gra sie dalej nie wczytuje ;-/ mam save zaraz przed tymi dzwiami .. podeslal bym komus kto ma ta gre ... przezedl by przez dzwi i zrobil save po drugiej stronie ... ew. wysal mi te pliki z katalogu CFG ... bede b.wdzieczny za pomoc !!! stawiam dobrego BRO EDIT juz Uzyskalem Pomoc ;-) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...