tomasir Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witajcie. Kiedyś ktoś podawał linka do takiego zestawienia procków w którym były w zasadzie wszystkie począwszy od k6 to dzisiejszych procesorów, niestety obecnie nie mogę tego znaleźć - czy ktoś mógłby okazać pomoc? Oczywiście z góry dziękuję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Najciemniej pod latarnią :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://www.tomshardware.pl/cpu/20030217/index.html ---> tu jest cos fajnego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Co do zestawienia amd to chodziło mi o coś znacznie pełniejszego. Brakuje w nim jak dobrze spojrzałem np. palamino powyżej 2100+ Wątliwości budzi też np. t-bred 1600+ ale to już szczegół. Nie o to zestawienie mi konkretnie chodziło choć tamto było w podobnej formie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jest Thoroughbred B0 1600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 tomasir > moze o to ci chodzi: http://users.erols.com/chare/elec.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Co do zestawienia amd to chodziło mi o coś znacznie pełniejszego. Brakuje w nim jak dobrze spojrzałem np. palamino powyżej 2100+ Wątliwości budzi też np. t-bred 1600+ ale to już szczegół. Nie o to zestawienie mi konkretnie chodziło choć tamto było w podobnej formie. Najwyższy Palomino to 2100+, 2200+ to był pierwszy Thoroughbred A. To że Thoroughbred 1600+ nie był dostępny w Polsce to nie znaczy, że go w ogóle nie było. Tak samo znajdź w naszym pięknym kraju Thoroughbreda B 1900+, biały kruk niemalże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 No fakt, Palomino były do 2100+, a 1600+ THoroughbred niby miał być bo amd się wycofywało z durniów ale teraz znowu do tego wrócili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...