ogromnik Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Planuje kupić płytę na kt333, i chcę ustawić synchronicznie 166/166. Myślałem o epoxe z powodu napięcia proc do 2.2 v, ale słyszałem o kłopotach z wydajnością w tym trybie, kyórych nie ma abit (sam widziałem), tyle, że on ma tylko napięce do 1.85. Więc pytanie czy nowe biosy epoxa coś rozwiązały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Płyty są porównywalne, ale do tego trybu, który chcesz ustawić bardziej nadaje się Abit. Faktycznie w trybie 166/166 jest wydajniejszy od Epoxa. Mówię o modelu KX333 oczywiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Tez widzialem testy w ORT: ORT: ORT: kturych Abit na 166/166 jest wydajniejszy od Epoxa ale slyszalem ze nowe Biosy to poprawiły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Moze warto gdzies poszukac w necie moze do KX-333 sa jakies Vmody bo nawet z najnowszym biosem w epoksie abit jest szybszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Kup Abita bo raczej 2.2 V niebendziesz uzywal :D a jest wydajniejszy od Epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...