MikoB Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Masm kartę Herculesa (a więc niezbyt popularną) i poszukuję programu, który pozwoliłby mi korzystać z pilota... Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 nie napisales na jakim ukladzie jest ta karta, jak na BT848/849/878/879 to tu znajdziesz program do obslugi pilota: http://borgtech.org/btv/bremote.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoB Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Karta jest na Bt878, ale nie mam zielonego pojęcia jak skonfigurować ten program, żeby móc korzystać z pilota. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie wiem czy złapie ale możesz spróbować się pobawić programikiem girder ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 girder rulez ;) potrafi wiele, jest po polsku, ma super bajerki. poelcam wlasne jego, ja uzywam od lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 moze przez tvtool sie da cos zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...