bartekk24 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zakupilem wyzej wspomiana plyte i w chwili wcisniecia klawisza klawiatury nastepuje zawieszenie sie klawiatury i myszy.Plyte sprawdzilem z dwoma klawiaturami i ten sam efekt.Czy moze ktos kiedys mial podobne problemy z ta plyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
materatz Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 mam ta plyte i podobny problem. tylko ze klawisze mi sie wylaczaja automatycznie :P chyba ps2 mi sie popsolo bo jak porusze kablem to sie wylacza :P wymien plyte albo oddaj do serwisu ale poczekasz sobie na nia do 3 tyg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Maiłem to samo, wskutek eksdperymentw naad tym ile wycisne z cpu. Pomógł servis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 U mnie na identycznej płycie jest wszystko ok. Skoro płyta zwalona powinni zlookać wszystko na miejscu - takie rzeczy można łatwo ocenić - i wymienić w ciągu jednego dnia, natomiast jeżeli to lipny sklep ze sprzedawcami/serwisantami cwaniakami to faktycznie można sobie poczekać. Najlepiej nagadać, że święta itd. że młodsi siostrzeńcy przyjeżdżają i nie ma jak używać kompa :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk24 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Przed wigilia wymienilem klawiature z taniego tracera na chinony a potem na jeszcze cos innego i plyta spokojnie smiga.Czyli wniosek taki , ze cos bylo nie tak z moim trcerem albo plyta nie obsluguje tracerow.Chociaz jak sie zastanowilem to ecs tez czasem mial problemy z ta klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...