GreenAngel Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Zastanawiam się czy jest związek pomiędzy zasilaniem podawanym przez zasilacz na kartę graficzną , a jakością wyświetlanego obrazu. Ja mam dziwne napięcia np. 3,3V na 3,46! I myśle że takie napięcie podane na mego GF2MX powoduje to że na wyjściu analogowym są tworzone zniekształcenia, które na monitorze wyglądają jak fale wychodzące z boku ekranu Mam obudowę CODEGEN 230W Moje napięcia core 1 1,67 core 2 2,51 +3,3 3,46 +5,00 4,92 +12,00 12,13 -12,00 -11,67 -5,00 -4,91 Podajcie swoje obudowy i MB oraz napięcia jakie macie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Moze masz przy monitorze jakies kolumny (magnesy) i od tego moga byc te fale z boku. A topic trzebabylo umiescic na hardware :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 moze lampke halogenowa, u mnie jak postawie obok to zaczyna mrugac dosyc znacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 moze lampke halogenowa, u mnie jak postawie obok to zaczyna mrugac dosyc znacznie U mnie podobny efekt jest jak mam blisko konwerter 220V->110V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 NIE NIE MAM ŻADNYCH LAMPEK, GŁOŚNIKÓW - NIE JESTEM GŁUPI ŻEBY NIEZORIENTOWAĆ SIĘ ŻE TO MOŻE BYĆ COŚ TAKIEGO! Problem próbuję rozwiązać od dawna i wyeliminowałem wszystkie inne przyczyny fal na ekranie Podajcie jakie macie napięcia i zasilacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czemu krzyczysz nikt tu nie jest głuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Primo: NIE KRZYCZ ! :evil: Secundo: Napięcia masz dobre i to raczej nie wina zasilacza, chociaż bardzo łatwo to sprawdzić wymieniając go na inny (np. 300W). Wina może leżeć prędzej w samym monitorze albo np. w kablu do niego - sprawdzisz to podłączając monitor do inego komputera. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Wina może leżeć prędzej w samym monitorze albo np. w kablu do niego - sprawdzisz to podłączając monitor do inego komputera Oraz niech sprawdzi na innej karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...