Gur1 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam Chcialbym kupic jak najszybciej [najlepiej dzisiaj] radiatorki na pamieci grafiki [sapphire radeon 9600xt]. Zna ktos z krakowa moze jakis sklep gdzie mozna je kupic? Prosilbym tez po jakas podpowiedz jakie kupic :) Z gory dziekuje Pozdr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=453 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Mozesz popytac w Sigmie na Czarnowiejskiej. Oni czasem miewaja takie rzeczy. Jesli nie to wysylkowo napewno dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Tylko zadaj sobie pytanie po co , przeciez bierzesz idziesz do komisu komputerowego pytasz sie czy nie maja ze 2 radiatorów z Pentium 200 czy podobnego badziewia , brzeszczot i radiatorki jak marzenie i dwa wilkie plusy satysfakcja ze sam zrobiles a dwa to koszt =0 zł lub grosze jakies :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gur1 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a w ogole to Wy byscie proponowali do chlodzenia? defaultowe taktowanie ma 500/325. Na tym chlodzeniu co ma na 550/340 chodzi bez zwiechy. Na 'zima cooling' troche kombinowalem dzisiaj, i udalo mi sie wykrecic 648/350 i chodzilo lajtowo tylko ze siedzenie przy otwartym oknie i granie w cod'a tudziez nfsu mi sie nie widzi :D wiec jakies propozycje co do schlodzenia takiego czegos? :| W sumie po tym tescie to moge sobie narazie radiatorki na pamieci podarowac :D ale nie wiem za bardzo co kupic na rdzen. Bede wdzieczny za sugestie :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 lepiej se zroob sam posZperaj po skupach metali kolrowych i zroob asm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 sluchaj, ja sobie zrobilem radiatorki na grafe z duuuzych radiatorkow z durona. Naprawde warto! Wydajne przede wszystkim. Jedyna ich wada jest to, ze nie wygladaja zbyt elegancko. Ale czy to do konca o to chodzi?? Zaprawde powiadam Ci - zdobadz duzy radiator i wykonaj z niego kilka mniejszych. (moze nawet na mostki na mobo starczy ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gur1 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ha ale fajna rzecz wygrzebalem z szafki dzisiaj :P co z tym zrobic? :D [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ha ale fajna rzecz wygrzebalem z szafki dzisiaj :P co z tym zrobic? :D ] nie wiem jak wiatrak ale radiator ..... pociąć :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Gur1 taki OT :> mam takie samo biurko :> a co do radiatorka, to tnij i lep na memorki karty graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedge Antilles Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja kupilem miedziane radiatorki Revolteca do grafy na www.cooling.pl. Co do sklepiku 4max to no comment. Tam sie czeka na zamowienie miesiacami. Wracajac do radiatorkow komplet (8 sztuk) kosztuje 57 zlotych + koszty wysylki. Priorytetem masz je po 2-3 dniach od zamowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gur1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Gur1 taki OT :> mam takie samo biurko :> a co do radiatorka, to tnij i lep na memorki karty graf. hyhy fajnie :> tylko moje jest troche zmasakrowane :P chyba sobie zamowie to a 4 radiatorki zrobie z tego po procu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...