Skocz do zawartości
Gur1

Radiatory na pamieci grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym kupic jak najszybciej [najlepiej dzisiaj] radiatorki na pamieci grafiki [sapphire radeon 9600xt].

Zna ktos z krakowa moze jakis sklep gdzie mozna je kupic?

Prosilbym tez po jakas podpowiedz jakie kupic :)

Z gory dziekuje

Pozdr :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zadaj sobie pytanie po co , przeciez bierzesz idziesz do komisu komputerowego pytasz sie czy nie maja ze 2 radiatorów z Pentium 200 czy podobnego badziewia , brzeszczot i radiatorki jak marzenie i dwa wilkie plusy satysfakcja ze sam zrobiles a dwa to koszt =0 zł lub grosze jakies :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w ogole to Wy byscie proponowali do chlodzenia? defaultowe taktowanie ma 500/325. Na tym chlodzeniu co ma na 550/340 chodzi bez zwiechy.

Na 'zima cooling' troche kombinowalem dzisiaj, i udalo mi sie wykrecic 648/350 i chodzilo lajtowo tylko ze siedzenie przy otwartym oknie i granie w cod'a tudziez nfsu mi sie nie widzi :D wiec jakies propozycje co do schlodzenia takiego czegos? :|

W sumie po tym tescie to moge sobie narazie radiatorki na pamieci podarowac :D ale nie wiem za bardzo co kupic na rdzen.

Bede wdzieczny za sugestie :].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj, ja sobie zrobilem radiatorki na grafe z duuuzych radiatorkow z durona. Naprawde warto! Wydajne przede wszystkim. Jedyna ich wada jest to, ze nie wygladaja zbyt elegancko. Ale czy to do konca o to chodzi??

Zaprawde powiadam Ci - zdobadz duzy radiator i wykonaj z niego kilka mniejszych. (moze nawet na mostki na mobo starczy ;P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupilem miedziane radiatorki Revolteca do grafy na www.cooling.pl. Co do sklepiku 4max to no comment. Tam sie czeka na zamowienie miesiacami. Wracajac do radiatorkow komplet (8 sztuk) kosztuje 57 zlotych + koszty wysylki. Priorytetem masz je po 2-3 dniach od zamowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi