jahu Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Witam. Moze to troche nie na temat, ale chcialem zapytac czy jest ktos z wrocławia kto wie gdzie w/w mieście można kupic paste Arctic Silver II lub III? Bo nie chce mi sie zamawiać i płacic dodatkowo 20 zetoof za przesyłke. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Witam. Moze to troche nie na temat, ale chcialem zapytac czy jest ktos z wrocławia kto wie gdzie w/w mieście można kupic paste Arctic Silver II lub III? Bo nie chce mi sie zamawiać i płacic dodatkowo 20 zetoof za przesyłke. THX Za przesylke za pobraniem w poczcie polskiej placisz 5 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Jak ostatnio zamawiałem coś z wysyłkowego, napisałem zeby wysłali przez najtańszego dostawce. Noi wysłali przez Servi... (nie bede reklamował). A pozatym czekałem 28 dni, wiec wole pojeździć troche tramwajem (jak już bede wiedział do jakiego sklepu mam wstąpić) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Jak ostatnio zamawiałem coś z wysyłkowego, napisałem zeby wysłali przez najtańszego dostawce. Noi wysłali przez Servi... (nie bede reklamował). A pozatym czekałem 28 dni, wiec wole pojeździć troche tramwajem (jak już bede wiedział do jakiego sklepu mam wstąpić) :wink:W 4maxie zaznaczasz jaka chcesz przesylka otrzymac towar i wystarczy zaznaczyc Poczte Polska za 5 pln. I trzeba sie samemu pofatygowac wtedy na poczte. Jak przyjdzie baba z paczka i zawola 20 pln wiecej to nie odbierasz przesylki i po sprawie. Beda mieli nauczke zeby nie robic w ch... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 to tak jak ja zamawiam Stolicę przysyłają Servisco a oni się tak obijają że przychodzi w kilka dniu później a nie wspomnę o tym że sam 4max się obija jak nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 zgadzam się, za każdym razem kiedy coś zamawiałem przysyłali mi coś innego. najpierw zamówiłem Volcano 7 i..., a potem Sunon 120x120...., to drugim razem też przysłali mi Volcano :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...