Skocz do zawartości
jahu

Arctic Silver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Moze to troche nie na temat, ale chcialem zapytac czy jest ktos z wrocławia kto wie gdzie w/w mieście można kupic paste Arctic Silver II lub III? Bo nie chce mi sie zamawiać i płacic dodatkowo 20 zetoof za przesyłke.

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Moze to troche nie na temat, ale chcialem zapytac czy jest ktos z wrocławia kto wie gdzie w/w mieście można kupic paste Arctic Silver II lub III? Bo nie chce mi sie zamawiać i płacic dodatkowo 20 zetoof za przesyłke.

THX

Za przesylke za pobraniem w poczcie polskiej placisz 5 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ostatnio zamawiałem coś z wysyłkowego, napisałem zeby wysłali przez najtańszego dostawce. Noi wysłali przez Servi... (nie bede reklamował). A pozatym czekałem 28 dni, wiec wole pojeździć troche tramwajem (jak już bede wiedział do jakiego sklepu mam wstąpić) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ostatnio zamawiałem coś z wysyłkowego, napisałem zeby wysłali przez najtańszego dostawce. Noi wysłali przez Servi... (nie bede reklamował). A pozatym czekałem 28 dni, wiec wole pojeździć troche tramwajem (jak już bede wiedział do jakiego sklepu mam wstąpić) :wink:

W 4maxie zaznaczasz jaka chcesz przesylka otrzymac towar i wystarczy zaznaczyc Poczte Polska za 5 pln. I trzeba sie samemu pofatygowac wtedy na poczte. Jak przyjdzie baba z paczka i zawola 20 pln wiecej to nie odbierasz przesylki i po sprawie. Beda mieli nauczke zeby nie robic w ch... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...