ginger78 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 mam takie pytanie: jak w photoshopie zrobic takie czarne pasy na fotce przyklad: chyba juz wiecie o co chodzi ;) very thx za odpowiedz (podpowiedz?)[/img][/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja bym stworzyl patterna na przezroczystym tle i wypelnij obrazek, ale nie jestem pewny, czy to to zadziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 www.tutorials.prv.pl >> wzorki. Tam jest taki i pozniej dajesz Edit>Fill i wybierasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 To sie robi w taki sposob: http://www.photoshop.pl/tutoriale/photosho...p/efekty/tv.xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja bym stworzyl patterna na przezroczystym tle i wypelnij obrazek, ale nie jestem pewny, czy to to zadziala ;) exactly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 www.tutorials.prv.pl >> wzorki. Tam jest taki i pozniej dajesz Edit>Fill i wybierasz ;] a gdzie mam ten wzorek wrzucic zeby sie pojawil w fill?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 WLASNIE. MACIE jakis wiecej stron w DOBRYMI (nie chodzi w wpsianie w google photoshop tutorials) samouczkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Możesz też sie pobawić i wypróbować troche kombinacji w: Filter -> texture -> patchwork może to nie ten sam efekt ale bardzo podobny i jak sie troche zczai to nieźle wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...