damian38 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam Mam problem z wbudowana karta sieciowa. Polega to na tym iz zaden system poprostu jej nie znajduje. Probowalem roznych wersji biosu i nic. Zauwazylem ze w nowszych biosach nawet nie ma ustawien do właczenia i wyłączenia Karty Sieciowej.Prosze pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 a dzialala ci wogole kiedys czy od razu po zakupieniu nie dzialala?:> moze jakis uklad sie uszkodzil ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 moze w biosie masz ja wylaczona? kiedys tak mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
who Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 lepiej idź do serwisu z tą płytą, bo ja nie miałem najmniejszych problemów z siecią pod XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...