Goofy Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witwam. Mam pewien problem otóż, gdy już poustawiałem swój monitor (datek 15’) aby pulpit wyglądał ładnie i wyraźnie pojawił się problem: To co dla pulpitu jest ustawieniem super w grach się nie sprawdza całkowicie. W jaki sposób wymusić programowo (mam gf4mx) aby po wejściu do trybu directx i opengl aplikacje były jaśniejsze. W niektórych grach da się to ustawić w ich opcjach ale np. w NFS Undergraund się nie da i wtedy muszę nadmieniać w OSD a potem w windowsie znowu za jasno i tak w kółko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 może riva tuner da sobie rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Chyba w nim nie widziałem takiej opcji ale poszukam moze się mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...