ZOh1w2 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Zasadniczo nie pale więc jakos na razie nie przychodzi mi ochota na jaranie proców ..... zresztą jaranie procków chyba nie daje nic pozytywnego - nie to co inne rzeczy ;);) :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A ja mam durona 600 który jest na 4 rogach ponakruszany, ma spalona gwarancje i mial na windzie kolo 100 C :lol: . i jeszcze antlon 1200 ktoremu ładnie nadkruszylem róg 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A ja mam durona 600 który jest na 4 rogach ponakruszany, ma spalona gwarancje i mial na windzie kolo 100 C :lol: . i jeszcze antlon 1200 ktoremu ładnie nadkruszylem róg 8) i pomyslec ze takim ludziom sprzedaja komputery ! Tragedia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 =>Zasilacz 235W ATX =>Zasilacz 250W ATX =>Flop 1,44 :> to ostatnie sie zjaralo... w sumie nei wiem czemu chyba po browarze na odwort zasilanie dalem albo cholera wie... moze zwarcie z obudowa... zagadka do dzisiaj... ale to tylko flop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Jak narazie mam na koncie AXP 1500+ ktory pieknie chodzil na 2100+. Zakladalem extra zaprojektowany blok wodny od zestawu WC z Discotechu (gorszego bloku jescze nie widzialem). Rurki zachaczyly mi o kondensatory i nie bylo kontaktu z jadrem. 5s i po procu. Opieprzylem gosci z Discotechu za zjabana, nieprzemyslana konstrukcje bloku. Przeprosili i byli nawet gotowi oddac new proca, ale ja im podziekowalem i powiedzialem ze bardzo chociaz dobrze sie zachowali, ze przeprosili itd. Proca bez problemu wymienil mi Action na gwarancji, wiec nic nie stracilem i zamienilem CPU AXP1600+ za 0zl (po drodze byl jeszcze AXP200+ ale pozbylem sie go), a ktorego mam do teraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 A ja nie spalilem nic. Skruszylem tylko Durnia 600 ktory pieknie smigal na 907 MHz Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ja jeszcze nie miałem przyjemnosci zjarac procesora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Narazie procka żadnego. Z rok temu poszedł GF2GTS, śróbka na niego spadła i poleciał jeden kolor :lol: Potem jeszcze sfajczyłem kilka zasilaczy 172W Peltem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 pIII 600 i mobo gigabyte BX2000+ :x wq***ny byłem na maxa bo były moje i nie miałem papy na nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Nie zjaralem jeszcze zadnego procka... :) Normalnie jakos sie zawsze udawalo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoN Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Hmm... jak na razie u mnie padl tylko Duron 1000. Jak sprawdza;em plyte, to odkrecilem radiator i wentyl z procka, bo mi przeszkadzal. Troche sie zamyslilem i odpalilem kompa na chwile, zeby zobaczyc co sie dzieje... No i pach. Dobrze ze mialem otwarte okno i ze bylo zimno, bo najpierw zobaczylem pelno pary z procka... Niestety proc juz odszedl w zapomnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ja tez na razie czyste konto :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Uszkodzilem z kumplem niedawno d950. Ja proca krecilem, a on zakladal wentyl (spire'a) no i bylo krrrrk. Poza tym spalilem 386 @40 firmy AMD przeciagajac srubokretem po nozkach podczas pracy (bo kupilem uzywane 486, a tego sprzetu nikt nie chcal kupic). A potem wykonczylem to 486, bo bylo wolniejsze od 386 (486sx@25 firmy GreenCPU) i juz czesciowo niesprawne (DOS mi sie wieszal co 10 minut). Podczas pracy w przyplywie furii wbilem w niego srubokret. Poz tym zywata u mnie dokonaly 3 klawiatury i chyba z 10 myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A ja nie pale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 oj troche powymieniam (juz darujcie mi pisanie @ ile byly, powiem ze wszystkie padly od zimna): amd: 2x k6, 2x k6II (333 i 450), k6III (zjaral sie cache), 2x amd duron 800 i 850, kilka athlonow 1ghz i 1 1.33ghz intel: 2x pmmx, PII 266, PII 233, C266, C300, 2x C300A, C333, 2x C433, PII 350, PII 400 (te co chodzilo @ 660), PIII 450 (cache l2 bedac @ 700), PIII 500e, 2x c566, 2x c600 i c 666 (ukruszyl sie gdy 1 z srob mocujacych zeslizgnela sie) to by bylo chyba na tyle 8) prawie kazdy z wymienionych procesorow byl wymieniany na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Uszkodzilem z kumplem niedawno d950. Ja proca krecilem, a on zakladal wentyl (spire'a) no i bylo krrrrk. Poza tym spalilem 386 @40 firmy AMD przeciagajac srubokretem po nozkach podczas pracy (bo kupilem uzywane 486, a tego sprzetu nikt nie chcal kupic). A potem wykonczylem to 486, bo bylo wolniejsze od 386 (486sx@25 firmy GreenCPU) i juz czesciowo niesprawne (DOS mi sie wieszal co 10 minut). Podczas pracy w przyplywie furii wbilem w niego srubokret. Poz tym zywata u mnie dokonaly 3 klawiatury i chyba z 10 myszek Co do klawiatur i myszek. Ja kiedys kupilem sobie komplecik obu tak na zapas bo czasem mnie tez nerw bierze i klawiaturka potrafi niechcaca peknac. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A ja zjaralem duuuuuzo elementow na plycie glownej, ram i jeszce pare <span style="color:red;">[ciach!]</span>l z tej 486 kumpla... paralizatorem :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 zjaral mi sie duron 850, ale przez to ze wiatrak na procku padl... wymienili mi na nowy :)) znalezli na tajwanie jakiegos 850. a juz myslalem ze bede mial cos szybszego... :) aktualnie na stanie mam ukruszona AGOIA 1700 + dziala bez zadnego zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 oj troche powymieniam (juz darujcie mi pisanie @ ile byly, powiem ze wszystkie padly od zimna): amd: 2x k6, 2x k6II (333 i 450), k6III (zjaral sie cache), 2x amd duron 800 i 850, kilka athlonow 1ghz i 1 1.33ghz intel: 2x pmmx, PII 266, PII 233, C266, C300, 2x C300A, C333, 2x C433, PII 350, PII 400 (te co chodzilo @ 660), PIII 450 (cache l2 bedac @ 700), PIII 500e, 2x c566, 2x c600 i c 666 (ukruszyl sie gdy 1 z srob mocujacych zeslizgnela sie) to by bylo chyba na tyle 8) prawie kazdy z wymienionych procesorow byl wymieniany na gwarancji wiecej sie tego nie znalazlo 8O 8O 8O ??? ja tyle prockow na oczy nie widzialem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Berkut jara procki bo lubi, hmy albo musi - nie wiem moze u niego to jest jak u innych np. palenie papierosow hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 K6 200@250...mialem go z 1.5 roku...dzialal, dzialal az w koncu padl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Spalilem Durona 1 Gh, pozatym blunta i pare fajkow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Hmm... jak na razie u mnie padl tylko Duron 1000. Jak sprawdza;em plyte, to odkrecilem radiator i wentyl z procka, bo mi przeszkadzal. Troche sie zamyslilem i odpalilem kompa na chwile, zeby zobaczyc co sie dzieje... No i pach. Dobrze ze mialem otwarte okno i ze bylo zimno, bo najpierw zobaczylem pelno pary z procka... Niestety proc juz odszedl w zapomnienie :D HAHA ja moja celine kilka razy tak zalatwilem (ale nic sie nie skopalo) raz ok 30 s bez chlodzenia kompa wlaczylem - oczywiscie myslalem o niebieskich Tulipanach!!! :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Cztery Northowoody (1.8G). Zaden nie wytrzymal nawet sekundy z Ucore ok. 2V. Reklamacje uznali (padnieta MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Cztery Northowoody (1.8G). Zaden nie wytrzymal nawet sekundy z Ucore ok. 2V. Reklamacje uznali (padnieta MB) Hie ten co niby nigdy nie podkreca za duzo ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Hie ten co niby nigdy nie podkreca za duzo ;) .Wszystko bylo na Auto. Najprawdopodobniej wkladajac (trzeba do tego ogromnej sily..) uszkodzilem stabilizator MB. A potem.. wkladalem procesory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja i tak przebijam was na głowę Kiedyś bawiłem się w lutowanie jakiś układów elektronicznych... zadzwonił kumpel że ma jakąś ekstra gierę która mi nie pójdzie ale u niego śmiga... no to rzuciłem wszystko i poleciałem do niego... zapomniałem wyłączyć lutownicę... jak wróciłem to pod domem była już straż pożarna... Spaliłem kompa, wieżę, telewizor, meble, komórkę, ciuchy, lampy, tapczan (chlip a był taki wygodny :D ) i parę innych rzeczy... Przez rok miałem zakaz zbliżania się do lutownicy A teraz najlepsze - w lutownicy sie tylko lekko obudowa przytopiła i pewnie by działała gdyby jej strażacy pianą nie zalali :lol: Teraz to się z tego śmieję... ale co ja wtedy przeżyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 He wygrales ;) . Ale nie zazdroszcze , dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Acha Zapomniałem dodac, że strażacy otworzyli drzwi antywłamaniowe praktycznie ich nie uszkadzając !!!!!! Do dziś nie wiem jak oni to zrobili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Acha Zapomniałem dodac, że strażacy otworzyli drzwi antywłamaniowe praktycznie ich nie uszkadzając !!!!!! Do dziś nie wiem jak oni to zrobili Co to za antywlamaniowki miales ??? 8O Chyba nie GERDA ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...