sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ktoś może z was miał styczność z tą karta ? Jesli tak to jak zmieniacie napiecie vdimm vagp ? Bo jakoś tego znaleźć nie moge :/ A bios mam 1007 beta . A najnowszy jaki znalazłem to 1007 :( . Opiszcie jakie macie biosy i jak ew. zmieniliscie napiecia :) I takie pytanko , do czego jest Aflash ? Do zmiany biosu z poziomu windowsa ? Wątek zamieściłem tutaj bo ta płyte jest pod amd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 jak bys miał płytę bez X na koncu to bys pewnie znalazł a tak to próżno szukać. A do flashowania uzywaj EZ-flash (alt+F2) - chyba ze z tego też wykastrowali tą płytkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Czyli moge darować sobie szukanie ? ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ktoś może z was miał styczność z tą karta ? Jesli tak to jak zmieniacie napiecie vdimm vagp ? Bo jakoś tego znaleźć nie moge :/ A bios mam 1007 beta . A najnowszy jaki znalazłem to 1007 :( . Opiszcie jakie macie biosy i jak ew. zmieniliscie napiecia :) I takie pytanko , do czego jest Aflash ? Do zmiany biosu z poziomu windowsa ? Wątek zamieściłem tutaj bo ta płyte jest pod amd :D "Karta Asusu", powiadasz. :twisted: Pytanie "czy ktoś miał styczność" pokazuje, że w ogóle nie skorzystałeś z wyszukiwarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Miope mylisz sie ... przeszukałem kilka innych stron o o/c :> I NIC ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 No popatrz. A jak ja wrzucam "A7V8X-X" do wyszukiwarki, to mam trzy strony wyników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 No popatrz. A jak ja wrzucam "A7V8X-X" do wyszukiwarki, to mam trzy strony wyników.a moze on ma inna wyszukiwarke :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 TA ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 moze wpisał na wp.pl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Adam - milcz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Po pierwsze wgraj bios 1006, bo raczej nienalezy używać biosów w wersji beta. Pozatym tematow o tej płytce na forum było mało. A co do brakujcych 300mzh, to ustaw biosie magistrale 133 i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A co będzie jakby wgrać biosa od A7V8X-X do A7V8X-MX??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...