misiek__sc Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 witam wszystkich mam problem posiadam radio internetowe i oczywiscie stronke i chciałbym umiescic na stronie licznik słuhcaczy aby było widac ile osób obecnie słucha radia i kto w danej chwili gra ale wiem tylko ze trzeba to zrobic w php ale nie stety nie daje rady sobie z tym i jakb kotś wiedział i miał ochote mi pomóc to bede bardzo wdzieczny z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox15 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 skieruje Cie lepiej na www.php.pl :) tam sie mozesz pytac i masza odpowiedz w kilka minut godzin ale nie dni :P ja osobiscie nie wiem ale spedzam czas tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Najwieksza stronka ze skryptami jaka znam Powinnienes znalezc tam cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...